Super goede kleding!

Zelf vind ik de site niet erg fijn werken, maar dat kan ook aan mij liggen. Ik kon mijn product niet goed vinden. De kleding die ik had besteld was top!

heel goede verzending in tijd niet in prijs spijtig.

na bestelling is de prijs gezakt van 15 € voor dezelfde artikel.

Nice choice quick delivery

Nice choice and quick delivery

Zeer snelle levering

Eerste keer een bestelling gedaan, zeer snelle levering!

Bestelling, betaling OK maar de levering via post nl is geen goed idee. Bestelling aangekondigd op donderdag. We hebben geen bel maar hadden een groot papier uitgehangen met de boodschap hard te kloppen. Niet gebeurd e' dan hebben we pas dinsdag geweten waar en wanneer we konden gaan. Sorry kan niet als men een snelle levering belooft. Met mijn hockey zak alles prima

Altijd goed en snel

Als je goed oplet zijn er mooie aanbiedingen. Daarnaast is de levering altijd erg snel. Retour sturen gaat ook makkelijk en goed. Ben erg tevreden.

Goede service en snelle levering

Goed product voor laagste prijs. Als extra nog twee paar goede loopsokken erbij. Ook telefonisch goed mee gedacht. Blij mee

bij TennisDirect met gemak aankopen gedaan en geretourneerd.

Verschillende soorten en maten tennisschoenen besteld. Volgende dag had ik ze binnen. Retour van de schoenen ging makkelijk en bij ontvangst van retour gestuurde schoenen, had ik het geld voor deze geretourneerde schoenen binnen 3 dagen weer op mijn rekening staan. Top, gemak, snel.

Alles liep perfect

Eenvoudig bestellen en supersnel!

Correct en probleemloos afgehandeld. Snelle verzending en bezorging, geen op- of aanmerkingen

Alles verliep vlekkeloos

Goed aanbod, goeie prijszeetting en levering zoals beloofd

Snelle en correcte levering aan mooie prijs

Het is een investering als club, nieuwe wedstrijd en trainingsballen. Wanneer je order netjes en snel wordt verzonden en een dag later dan de bestelling als thuiskomt, dan ben je natuurlijk in de wolken. Tof dat er een voldoende stock is. Kan me inbeelden dat bepaalde producten snel uitgeput zijn of te weinig worden verkocht om op voorraad te zijn. Ik kwam hier shoppen omdat de concurrentie geen stock had en hier en daar wel meer geld vroeg voor hetzelfde product. Ik ben tevreden en zal in de toekomst nog aankopen doen.

Vlot en helder

Prima service op tijd geleverd

Mijn zoon had zsm een nieuwe basketbal nodig. Super snelle levering en helemaal niet zo duur.

Mijn bestelling had vertraging wat goed op gelost is door een tegoed bon van 7.50 daarom ben ik zeer tevreden over dit bedrijf

Prima service. Snelle verzending. Leuke aanbiedingen. Gewoon even kijken en bestellen allemaal.

Scherpe prijzen, uitstekende service

Scherpe prijzen, veel keus, snelle verzending en hele goede retour service. Zeer goede webshop.

Vlotte aflevering van bestelling

Bestelling en een retourzending is vlot afgehandeld. Bestelling voldoet aan de verwachtingen.

Leuke stick, snellen levering

Mijn stick is net zoals op de afbeelding, goeie kwaliteit en hele snelle levering ik had hem al de volgende dag binnen!

Goede kwaliteits spullen, leuke prijs, snelle levering, kortom topservice!

Geweldige snelle levering!!

Wat een snelle levering. Bestellen en hup je hebt het 2 dagen erna gewoon thuis!! Top!!

Super service

Snelle levering en prima retour afhandeling.

Goede shop

Duidelijke website waar al je vragen worden beantwoord.

Nah vond best perfect opzich toch mooi volgende dag al aangekomen en perfect verpakt enzo toch

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire