Nah vond best perfect opzich toch mooi volgende dag al aangekomen en perfect verpakt enzo toch

Goede snelle levering

Besteld en volgende dag in huis.

Volgens afspraak, netjes geleverd

Gewoon goed

Was goed en op tijd geleverd

Snelle levering goede kwaliteit

Besteld en meteen een dag later in huis Goede kwaliteit netjes verpakt een echte aanrader

Heerlijke winkel voor professionele tenniskleding

Goede kwaliteit en professionele tenniskleding en attributen met snelle levering

Zelden zo snel en correct geleverd

Online besteld op zaterdag en maandagochtend al in huis! Super snel!

1x zeer goed

Besteld de zondag de dag erna was het eral. Perfecte service.

De beloofde levertijd werd niet nageleefd

Er wordt beloofd dat voor 24u besteld is s anderendaags on de bus. Wij hebben echter 3 dagen moeten wachten!

Zeer goede ervaring’

Bestelling kwam netjes geleverd en op tijd.

Top service!

Personeel in Zoetermeer heeft de juiste kennis en verkoopt niet zomaar zonder advies te geven.

Super tevreden de volgende dag al in huis

Super snelle levering van m’n hardloopschoenen

Retour kost verzendkosten

De retourzending is helaas niet gratis. Was voor mij niet duidelijk aangezien het boven de 49€ gratis verzenden stond vermeld.

1e ervaring is niet goed

Een handbal maat 0 besteld, maar met opblazen blijkt het ventiel los in de bal te zitten waardoor het leegloopt. Tot op heden nog geen reactie ontvangen n.a.v mijn mail, dit verwacht ik echter wel nog deze week..

Uitstekende en snelle service

Snel en op tijd geleverd. 'S middags besteld volgende dag in huis.

Gewoon goed afgehandeld

Super snel

Binnen een dag de schoenen thuis. En het waren de juiste, dat is ook fijn.

Product is snel geleverd en functioneerd goed. Beschrijving voor gebruik is duidelijk.

Goed aanbod, prima prijzen en levering.

Ik vind er wat ik zoek op hardloopgebied. Prijzen zijn prima. Heel tevreden.

Heel fijn en snel!

Hele snelle levering, en mooi broekje. Het was erg moeilijk om zo’n broekje te vinden en het is erg mooi en zit fijn.

Overzichtelijke site, & snelle service

Leuk en overzichtelijke site, qua tak van sport.

Snel en goedkoop

Hardloopschoenen gekocht. 230 euro goedkoper dan in de winkel. En supersnel geleverd. Superblij mee. Lopen geweldig die Mizuno Wavesky 5

Super snelle levering!

Rond de klok van 22:00 besteld en de volgende dag gelijk in huis! Goede uitleg over de padelrackets zodat ik ook met het juiste exemplaar aan de slag kon. Kortom Super service!

Groot aanbod en vlotte verwerking van het gevraagde !

Persoonlijk kan ik zonder veel tijdverlies en zoekwerk vinden hetgeen ik echt wil.

Betrouwbaar

Deze site is heel betrouwbaar, ik bestelde iets op zondag en het kwam dinsdag in de voormiddag al toe. Ik vind dit een hele snele levering en zou hier zeker nog meer bestellen. Het is betrouwbaar en goede kwalitiet en dat is wat mensen verwachten.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire