Betrouwbaar

Deze site is heel betrouwbaar, ik bestelde iets op zondag en het kwam dinsdag in de voormiddag al toe. Ik vind dit een hele snele levering en zou hier zeker nog meer bestellen. Het is betrouwbaar en goede kwalitiet en dat is wat mensen verwachten.

Zeer tevreden over aankoop en nazorg

Recent een aantal outdoor korfbalschoenen gekocht waarvan de neus was losgekomen. Ik mocht ze terugsturen. Een nieuw paar werd meteen verzonden zodat de zoon niet zonder zou zitten. Excellente dienst na verkoop dus!

Kleding makkelijk besteld en snel bezorgd!

Snelle levering.

Had bedrukte shirts besteld, maar waren niet bedrukt. Klantenservice gebeld, alles snel geregeld. Aardige mensen, goed te woord gestaan en goed woord gehouden. Ik ben blij

Snelle levering, prima kwaliteit!

Alleen maar prima ervaringen bij de volleybalshop!

Twee paar perfecte schoenen gekocht

Alles netjes op tijd aangeleverd. Producten zijn van perfecte kwaliteit

Probleemloos en snel

verkeerde maat in verpakking

Snelle en nette levering. Helaas was de inhoud van de verpakking anders, maat L besteld en maat xs in de verpakking helaas. Deze terug gestuurd om te ruilen voor de juiste maat.

Geweldig gevoel

Telkens als ik weer bestel op deze website gaat dat gepaard met een goed gevoel. Het assortiment is groot, de website is duidelijk en de kortingen zijn top. Nieuwe voetbalspullen nodig, volgens mij ben je dan bij voetbaldirect aan het juiste adres.

Heel snel en top kwaliteit!

Super service,snel en goede kwaliteit!

Geweldige webshop!

Mijn favoriete loopschoenen besteld super voordelig. Volgende dag werden deze al geleverd. Ik kreeg gratis loopkousen bij mijn aankoop. Deze kousen waren niet bij de levering. Ik nam contact op via mail met de klantendienst en kreeg onmiddellijk reactie. Ze verzekerden mij dat ze mijn sokken nog gingen opsturen. 2 dagen later zaten ook deze in de brievenbus. Ik ben dus zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van deze shop! Ook de prijzen zijn zeker de moeite waard.

Morgen bezorgd, is ook echt morgen bezorgd

's avonds voor 22 uur besteld, morgen bezorgd' claimt Voetbal Direct en dat maken ze ook echt waar! In tegenstelling tot veel andere webshops die dat ook roepen. En dat is heel handig als de voetbalschoenen van je zoontje kapot zijn en hij de volgende dag weer training heeft. Bovendien was retourzenden van een eerdere bestelling waarvan de schoenen echt te smal waren, heel gemakkelijk. Terug in de verpakking, adreslabel plakken en klaar. Mail met ontvangstbevestinging ook keurig ontvangen na 1-2 dagen. Ze hebben hun logistiek uitstekend voor elkaar en de prijzen zijn ook nog eens concurrerend. Aanrader.

Beste webshop

Voor mij de beste webshop, levert altijd snel en correct.

Goede tennisschoenen!!

Top, goede kwaliteit

correcte, goede levering

correcte, snelle levering

Totaal niet klantvriendelijk

Ik heb een schoen besteld en vervolgens een hele ander schoen geleverd gekregen in een hele ander maat. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij gaf aan dat ik zelf een retour aan moest melden, pakket zelf terug moest sturen, moest wachten tot dat ik het geld terug had en daarna opnieuw de schoen kon bestellen. Of ik kon nu gelijk de juiste schoen bestellen, maar dan moest ik natuurlijk nogmaals het bedrag betalen en zou ik later het retourbedrag ontvangen. Na lang zeuren vanuit mijn kant heeft ze de retour aangemeld voor mij zodat ik het niet zelf hoefde te doen en als ik een verzendbewijs zou sturen van de retour dan kon ze de schoen voor me bestellen. Iets wat geheel vanuit mijn kant geïnitieerd is. Erg vreemd dat je zoiets niet uit jezelf voorstelt en de klant het niet zo makkelijk mogelijk maakt. Dan vraag ik me af wat de meerwaarde van hen klantenservice is.

Uitstekend partij en snelle levering

Makkelijk bestellen en na 1 dag geleverd.

Redelijk tevreden

Wat wel jammer was is dat dat de beschrijving anders was dan geleverd product. De hoody had geen koortjes aan de capuchon wat volgens de beschrijving wel moest.

Heel goed!

Pakketje is netjes bezorgd op tijd

Top ervaring

Vrijdags besteld ,zaterdags al geleverd

Prima service van RunningDirect.nl!

Perfect product op het voorziene tijdstip geleverd.

Alles zoals afgesproken, 1 woord hiervoor: Perfect!!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire