Prima service van RunningDirect.nl!

Perfect product op het voorziene tijdstip geleverd.

Alles zoals afgesproken, 1 woord hiervoor: Perfect!!

Swiatek Daniel

Good

Uitstekende service en website

Vlot gevonden wat ik zocht, gemakkelijke filters, overzichtelijke website.

Goed en snel

Goed en snel

Vlot en correct

Vlotte en correcte afhandeling

Snelle levering, goede informatie over het product

Fijne hardloopschoenen besteld

Goede kwaliteit, goede service, snelle levering

De levering van de producten was zoals beloofd. De klantenservice met betrekking tot het retourneren van een artikel dat te klein was verliep zeer vlot.

Supersnel geleverd!

Mooie schoenen

Snel besteld en snel geleverd

Supersnel geleverd

Snel geleverd, producten waren top.

Zeer tevreden over levering en afhandeling.

Bestellingen snel geleverd / omgeruild, retouren worden correct en snel afgehandeld. Heel fijn.

Prima! Snelle levering

Snelle levering, alles in orde. Prima

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super goed

Super snelle levering en echt top kwaliteit. Ik zou het iedereen aanraden hier wat te bestellen en ik ga ook zeker vaker bestellen

Top kwaliteit

Je bestelling is super snel binnen, en ook nog is super goede kwaliteit. En als je hem wil omruilen kan het in 5 dagen geregeld zijn. Ik zou hier zeker nog iets bestellen :)

gedaan wat beloofd is

sportschoenen functioneren zoals beschreven en de levering was zoals beloofd. Niets op aan te merken

Redelijk snelle levering

Product stemt overeen met foto op website

Matig

Ik heb op 8 Oktober 'n bestelling gedaan en tot op heden niets ontvangen Post NL geeft aan kan opgehaald worden maar de tijd is niet bekend het pakket is onderweg. Ze zouden er achteraan gaan hoe het zit maar nog niets gehoord.

Kleuren niet matchen met de website

Snelle levering. Maar helaas maat was te klein van jas. En kleuren waren totaal verschillend van website

Snelle en zeer nette leveringen

Zeer sneller en nette leveringen! Erg tevreden over dit bedrijf.

Snelle levering en goede communicatie

Pakket was zoals beloofd de dag erna in huis, ondertussen goed op de hoogte gehouden per mail over de status.

Prima site, snelle levering

Goed assortiment en leuke aanbiedingen. Altijd snel verzonden en gratis retour indien nodig.

Snelle levering, goede kwaliteit

''s Avonds besteld, volgende dag al geleverd. Mooie kwaliteit trui

In 1x goed

In 1x de juiste artikelen, artikel goed op de site vermeld, dan bestellen en netjes en correct verpakt thuis aangekomen. E niet onbelangrijk een super blije zoon

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire