Snel geleverd en goeie levering!

Top reactiesnelheid alsook kwaliteit van dienstverlening en bojkomende informatie

Positieve 1e ervaring zowel op vlak van informatie als kwaliteit

Goed service

Ik bestelde nieuwe kleren/schoenen en het kwam de volgende dag al toe super! De schoenen/kleren waren heel goed,top service.

super snel en makkelijk

super snel en makkelijk alleen jammer dat de sokken van een bepaalde kleur niet meer leverbaar waren

Top assortiment, top geregeld!

De website van HockeyDirect zit perfect in elkaar, wat het makkelijk maakt te vinden wat je zoekt. De communicatie tijdens het uitvoeren van de order is goed doordacht, waardoor je op de hoogte wordt gehouden van de essentiële informatie gedurende de verschillende stappen in het proces.

positief

betaalbaar -betrouwbaar -vlot -kwaliteit

Alles wat je nodig hebt voor hockey in no time

Prettig online shoppen voor mijn hockeymeisjes. Mooi assortiment en redelijk snel geleverd!

Super snelle levering

Nieuwe hobby, nieuwe spulletjes. S’middags besteld en en de volgende dag in huis. Super service!

Snelle en nette levering

Duidelijme informatie op de site betreffende maten etc. Wat wel eens mist op andere sites. Geen overbodig grote verpakking om zending. Snelle levering.

Snel, kwaliteit en klantvriendelijk

De website is overzichtelijk. Je kunt snel bestellen en de site is gebruiksvriendelijk ingericht voor een snelle bestelling. Je wordt op de hoogte gehouden met betrekking inpakken en verzenden. Kortom, met een groot gezin met sportende kinderen ben ik super tevreden.

Zeer tevreden!

Altijd snelle leveringen en een goede service! Vooral gewoon door blijven gaan zoals jullie nu bezig zijn.

Super snel!!!

Zondag besteld en eigenlijk dinsdag zou het binnen komen, maar het was er maandag al. Boys helemaal blij dat ze maandagavond al met de nieuwe voetbalschoenen naar de training konden. Chapeau!!!! Daarnaast hebben jullie ook een mega keuze. Heel blij mee. Ieder kan er een paar schoenen vinden.

Goede kleding in goeie sale

Ik vond het een hele makkelijke manier van sportkleding shoppen, veel was lekker in de sale. Dat is altijd fijn voor de portemonnee. Als ik weer iets nodig heb kom ik zeker terug

Snelle levering van kwaliteitsproducten

De bestelde artikelen voldoen aan de eisen en beschrijving. Zeer snel geleverd.

Duidelijke kloppende informatie en snelle levering

Fijn (telefonisch) contact waarin ze alle tijd voor je nemen en snelle levering

Fijn (telefonisch) contact waarin ze alle tijd voor je nemen en snelle levering.

Dikke prima!

Beetje raar dat de gratis sokken bij het PostNL punt waren afgeleverd en de schoenen bij de buren, maar al met al prima service en correct tijdingen levering!

Dik tevreden.

Prima vlotte levering van het bestelde artikel

Bal snel geleverd

Ik had een Spalding basketbal besteld op vrijdag en zaterdag was hij binnen. 1 tip voor de verkoper, pomp de ballen niet te hard op als je ze verstuurd, voor deze bal is het niet fout gegaan (is geen ei geworden) maar het risico is kleiner als je de bal iets te zacht oppompt.

Lekker snel geleverd. Helemaal top

Nieuwe schoenen voor een zeer nette prijs en de volgende dag in huis.

Op tijd geleverd, goede producten

Goede producten, kwalitatief hoog, mooi uiterlijk en snelle levering

Super snelle service

Snelle levering van spullen. Mooie kwaliteit.

Snelle en correcte afhandeling

vrijdag besteld, maandag geleverd, product zoals verwacht. Excellent toch!

Donderdag avond besteld en zaterdag in huis

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire