Fijn

Fijne kunstgras schoenen met een goede demping.

Bestelling geplaatst nog steeds niks geleverd maar wel vraag om review?

Levering wordt steeds uitgesteld

Sale producten besteld en die waren binnen 2 dagen binnen.

Snelle en correcte verzending en afhandeling!

Ik heb een zeer goede ervaring! Mijn bestelling was een kadootje voor een vriend en ik heb hem snel kunnen plezieren! Ga zo door net deze service! MvG Gerrit Troost

Sportshop.com is zeer goed maar Postnl heel slecht!

Ik ben zeer tevreden over Sportshop maar Postnl is schandalig slecht! Dus ik ben zeer ontevreden door Postnl! Postnl is zeer slecht! Dus door Postnl wordt alles verbrod, dat is zeer jammer voor Sportshop.com zelf.

Duidelijke communicatie

Kon beter

Gratis sokken zaten er niet bij,zouden erbij zitten. Verkeerde maat doos2 x 40half zou 42half moeten zijn. Onzorgvuldig

duidelijke website, snelle service

prima ervaring. ook leuk dat je, als blijk van waardering, nog een presentje krijgt bij je bestelling. niet verwacht maar wel leuk.

Lekker snel

Alles zag er verzorgd uit.

Snel en goed

Makkelijk bestellen, eenvoudig betalen en snelle levering!

Goedkope en snelle levering

Ruime keus,goedkoop en snelle levering. Alles geheel naar wens

Niks op aan te merken, top

Prima selectie van goede sportschoenen en snelle levering.

Hoka One One zijn gewoon comfortabele schoenen voor mensen met hielspoor klachten. Je kunt dan wee normaal lopen zonder al te veel pijn.

Doen wat ze beloven

Ruim assortiment, avond besteld, dag later in huis.

Snelle levering en de fijne producten op voorraad, helemaal ok.

Redelijk tevreden

Snelle en juiste levering van het gekochte artikel, alleen jammer dat het extra beloofde bij deze bestelling (in dit geval sokken) er niet bij zaten.

Snel en mooie prijzen

Op vrijdag besteld, zaterdagochtend in huis

Goede website, snelle levering, goede kwaliteit.

goede uitleg over de schoenen

Ik wilde nieuwe adidas hardloopschoenen en door de helder uitleg bij de beschrijving en de keuzefilters een goede keus kunnen maken. De ultraboost lopen heerlijk.

Ruime keuze en snelle verzending. Helaas pasten de producten mij niet goed, maar het retourproces was simpel en snel geregeld.

snelle levering, makkelijke retour opties

Mijn bestelde volleybalbroekjes werden snel bezorgd, en het retourneren van producten is erg makkelijk. De site vind ik verder een beetje onoverzichtelijk maar gelukkig is de zoekfunctie duidelijk.

nice

voor 22 besteld, volgende ochtend al binnen goede prijs voor wat ik heb besteld

Nvt

Nvt

heerlijke site om te kijken, hebben van alles

top

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire