heerlijke site om te kijken, hebben van alles

top

Fijne kleding van goede kwaliteit!

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Top service!

Netjes verpakt en reeds de volgende dag geleverd.

Schoenen besteld

Besteld en geleverd zoal beloofd snel, makkelijk en correct

Goede produkten

Gemakkelijk te kiezen, goede prijs, en snel in huis!

In een snelle run gedaan

prima zaak, gunstige prijs

Prima loopbroekje

Mooi broekje, vlotte levering

Bestelling kwam op tijd binnen

Snel en grote keuze

super service

Wij bestellen alles via de handbalshop, ze hebben hele snelle levering en als een keer wat niet leverbaar is dan lossen ze het netjes op. Goede producten, leuk assortiment en goede service.

Prima....

Veel keuze mogelijkheid en goed assortiment

Pakket werd snel en netjes bezorgd!

Beloftes niet helemaal waargemaakt

Tijdens het bestellen werd een paar gratis sokken aangeboden, echter zaten deze uiteindelijk niet bij de levering. Levertijd werd niet nageleefd, maar dat lag volgens mij aan PostNL (product zou maandag bezorgd worden, maar werd dinsdag volgens de app, terwijl ik via de app wel een pakketpunt kon kiezen 150 meter verderop waar ik hem wél op maandag kon ophalen?). Buiten dat prima, maar zijn toch twee beloftes die wel op de website geadverteerd staan die niet nageleefd worden. Maar het product deugt wel gewoon gelukkig, plus gratis verzending en nergens goedkoper, dus wel tevreden.

Prima product, dito prijs

T-shirts van Craft gekocht. Mooie shirts in voordeelverpakking. goede communicatie en snelle verzending inclusief Teck and Trace. Ga zo door!

Supersnel

Supersnelle levering en top kleding

Heel goed!

Prima product geleverd

Uitstekend.

Short qua maat, materiaal en kleur perfect. Super snelle levering.

Prima service, snelle levering.

Overzichtelijk, snel, en prima service. Ik ben zeer tevreden.

Fijne snelle service!

Later op de middag besteld en meteen volgende dag binnen. Maten vallen zoals omschreven.

Prima en snelle service

Heel snel bezorgd, service met een smile

Heel snel thuisbezorgd (dag na bestelling) en netjes ingepakt!

Zeer tevreden, levering zorgvuldig en correct. Zeer vriendelijke klantenservice!!!!

Prima, snelle levering

Goede service, stevig verpakt

Wij bestellen altijd onze handbalspullen bij deze webshop. De website is overzichtelijk en werkt prettig met bestellen. Levering de volgende dag is bij ons niet maar dat ligt misschien ook aan de bezorger. De bestelde ballen waren veelste hard en mochten terug gestuurd worden. Toen moesten wij wel lang wachten tot de nieuwe werden opgestuurd maar na contact te hebben gehad met de vriendelijke klanten services werd dit direct opgepakt. Jammer is wel dat er voorheen regelmatig een persoonlijk berichtje bij zat met een leuke korting voor je volgende bestelling en dat is nu niet meer.

Excellent service

Very fast and good service, nice products and good website. Thanks!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire