Mooi man

Geen kortingsacties maar domweg standaard lage prijzen. Via post NL zondags besteld maandag geleverd. Top!

Snel en goed geleverd!

Snel geleverd en fijn product

Snel besteld, snel geleverd

Zaterdag s’avonds besteld. En op maandag kon mijn dochter ze al aan op de training.

Snel verzonden

Absoluut perfect

Na een foutje gebeld en het werd per direct opgelost. Al voor ik de schoenen retour had gestuurd werden de nieuwe al op gestuurd. Top service en vriendelijk

Snelle levering. Netjes verpakt. Top van jullie

Prima webshop, kreeg mijn bestelde schoenen snel in huis

Snelle levering, kreeg hetgeen wat ik besteld heb, grote keuze in schoenen, er zit voor iedereen iets tussen. Goede filtermogelijkheden op de site.

great experience

have had great support and great communication while ordering my new hockey bags!!

vlotte service

zeer vlotte service + scherpe prijs

ideaal

Het is een hele fijne trui wat lekker draagt en lekker warm is

Heel eenvoudig het product tegen scherpe projs binnen een dag ontvangen!

De site is heel overzichtelijk en het bestel en betaalproces is goed en begrijpelijk in gericht. Opvolging via postnl werkt ook pra

'S avonds besteld, dag erop al voor de middag geleverd.

Slecht

Mijn bestelling is niet geleverd service gebeld maar na aantal dagen nog steeds niks gehoord

Gedaan wat er is beloofd

Ruim assortiment, goede prijs, snel geleverd en uitstekende service

Voldoende keuze, goede prijs en snelle levering. Ze zeggen niet alleen de laagste prijs te garanderen maar doen dit ook echt. Zeker aan te bevelen.

Super snelle levering

Het product ( de asics tennisschoen voldoen perfect!

Goede foto's op de site, eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Goede webshop

Een top communicatie. Je word netjes geholpen door de klantenservice. Snelle levering. Mocht iets niet bevallen kun het netjes retourneren en binnen korte tijd je geld weer terug ontvangen. Super ga zo door.

echt prachtig , veel keuze en snelle levering, en prijs is ook goed.

Super snel geleverd en goede prijs

Zeer tevreden !

Tennisschoenen van topkwaliteit en snelle levering

Asics tennisschoenen voor kids besteld. De schoenen passen goed en werden zeer snel geleverd.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service. Lage prijzen!

Shirts niet beschikbaar

De shirts van onze club zijn niet beschikbaar. Toch is dit de enige winkel waar we ze kunnen bestellen. Slecht zeg. Je weet toch hoeveel leden er zijn. En op hoeveel nieuwe bestellingen je dan moet rekenen. Wat een prutswerk dat de nieuwe shirts dan niet beschikbaar zijn.

Fast delivery

They are fast, and responsive. Definitely gonna come back..

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire