Gewoon top!

Mooie acties en supersnelle verzending, de volgende dag al in huis!

Was uitstekend

Jullie hadden het snel voor elkaar snelle levering en alles op de juiste maat zoals het er bij stond ! Heel tevreden!

Altijd tevreden

Wij zijn altijd tevreden mee , goede service en snelle service

Zo snel, niet tegen te lopen.

Mijn eerste bestelling, maar verbazend goed.

Snelle en goede levering!

Het is een perfect aanbod voor een scherpe prijs! Ik heb nu binnen korte tijd drie keer besteld en meteen dezelfde dag kreeg ik het bericht dat de dag erna de levering zou plaatsvinden. Bij retourneren van de artikelen die mij niet in de smaak vielen, werd het retour bedrag binnen afzienbare tijd teruggestort. Kortom, perfecte service, perfect aanbod en goede communicatie.

Fijne schoenen.

Heb top schoenen gekocht. Blij mee. Alleen het zogenaamde kado (sportsokken) niet er bij. Jammer maar helaas. Voor de rest tevreden. Optijd bezorgd. De juiste kwaliteit.

Alles wat je verwacht!

Snelle levering, goede prijs en goede producten. Over de ASICS die ik heb besteld: goede stevige schoen en een erg leuke kleur! De schoen valt wel erg nauw. Voor mensen met brede voeten zou ik deze niet aanraden, behalve als je wil dat de schoen erg strak om je voet zit.

helemaal top

wij hebben een bestelling geplaatst en de andere dag werd deze geleverd, wat ik in mijn bestelling was vergeten was de van toepassing zijnde kortingscode in te voeren, met 1 mail werd dit direct aangepast en bevestigd. 2 dagen later was de korting op onze rekening gestort. dit noem ik nu een top service

Overzichtelijke website, simpel bestelproces en retourneren was eenvoudig.

Overzichtelijke website, simpel bestelproces en retourneren was eenvoudig.

Prima gedaan

Op tijd geleverd

Snelle en goede levering

Super snelle en goede levering. Mooie en fijne schoenen!

Snelle levering en gunstige prijs

Zeer blij met de snelle levering.

Geheel volgens afspraak!

De algehele klantervaring van bestellen tot afleveren was uitstekend

Alles inorde en snelle levering

Snelle levering maar de gratis sokken niet ontvangen.

De volgende dag waren de schoenen meteen geleverd. Bij de bestelling konden we echter aangeven welke maat sokken we er gratis bij wilden ontvangen, dit ook ingevuld maar de sokken niet ontvangen. Jammer als je dat aanbied maar niet nakomt.

Was een fijne bezorging binnen een dag binnen gekrijgen

Ja

Heel snel bezorgd

Heel snel bezorgd

Een goede track and trace en ruime keuze

Snelle levering, prima kwaliteit

Duidelijke website en snelle levering,

perfecte service

De bestelde schoenen vielen smaller uit dan gehoopt en ruilen was geen probleem.

Goede website en snel bezorgd

De website is simpel met goede filter opties. Prijzen zijn competitief met anderen. Bezorging is snel.

Ik heb niet alle producten van mijn bestelling ontvangen

Maar ik heb inmiddels contact gehad met de klantenservice en als het goed is krijg ik binnenkort het ontbrekende artikel nagestuurd

Super, top service

Shirt paste precies, broekje was te klein deze kon zonder enige moeite omgeruild worden. Top service

Mooie kwaliteit en goede pasvorm.

De producten zijn vlot verstuurd en ik ben goed o de hoogte gebracht van de verzending

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire