Mooie kwaliteit en goede pasvorm.

De producten zijn vlot verstuurd en ik ben goed o de hoogte gebracht van de verzending

Snel en goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer snel geleverd en producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding!

PrIma en snelle levering

Leuk om te zien hoe blij mijn zoon is met zijn bestelde volleybal. Hij heeft weinig geduld dus te gek dat de bal al na 1 dag na bestelling binnen is gekomen.

Goed assortiment en snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering

Prima geregeld snelle levering

Snelle levering prima verzorgd

Ik ben tevreden met product en snelle levering

Supersnelle levering

Op de avond besteld en de volgende ochtend voor twaalf uur in huis. Sneller kan het niet! Prima verpakt en netjes afgeleverd, dit is topkwaliteit voor een webwinkel. (Ook retouren gaat erg makkelijk)

Eenvoudige site, snelle levering

Door de eenvoudige, gebruiksvriendelijke site kan je snel bestellen. De levering gebeurde evens super vlot!

Alles snel en perfect geleverd

Snelle en perfecte service en levering

Ik ben zeer tevreden

Blij met mijn nieuwe schoenen, precies zoals in de beschrijving! Helaas eerste pot mee verloren haha Super snel geleverd, zoals eerdere bestellingen. Een compleet en ruim aanbod... Dik tevreden dus!!

snel en goed

Snel en goed

Zaterdags besteld, maandags aan naar de training

Mijn dochter had een kobaltblauw volleybalbroekje nodig, met een paar klikken was het besteld. Uit de opruiming was het met verzendkosten nog steeds goedkoper dan bij een andere sportartikelen winkel, die niet het gezochte merk had. Met de track & trace wisten we hoe laat het pakketje bezorgd werd. Pasvorm was perfect.

Mooie aanbieding van de hardloopschoenen die ik altijd heb!

Super blij met deze aanbieding. Ik heb gelijk 2 paar hardloopschoenen genomen en kreeg een paar goede hardloopsokken bij. Tevreden als altijd met dit model. Ik liep vanmorgen weer op "wolkjes"

Super winkel kan altijd alles vinden voor de handbal

Altijd alles snel binnen.

heel goed

snelle afhandeling, snel en gemakkelijk met retouren.

Top levering en goede prijs/kwaliteit

Super snelle levering zelfs als je zondag besteld. Goede kwaliteit schoenen voor een nette prijs.

Super aanbod, maar weinig reviews

Het winkel is best goed qua aanbod, begeleiding en levering ook. De enige is dat er zijn weinig reviews over elke producten.

Goede prijs, snelle levering

Slechte diensten

Ik heb een volleybal schoenen gekocht maar het was een maat klein. Ik heb alle volgorde van de retourprocedure gedaan. En nu na een maand nog niks gehoord. Vorige week heb ik gebeld en ze zei komt tot volgende week binnen en nu nog een week daarna dat ik niets heb gehoord

Heel snelle en correcte service!

in het weekend de bestelling geplaatst en op dinsdag al ontvangen! Heel tevreden met de snelle service en de gebruiksvriendelijke webshop!

Snelle service!

De volgende dag al ontvangen!

Bestelde item voldoet aan mijn verwachtingen.

Snelle levering, uitgebreide collectie. Daarnaast top advies in de winkel.

Scherp geprijsd, goede kwaliteit

Ik zocht nieuwe hockeyschoenen voor mijn zoon van 8. Hij groeit zo snel dat ik scherp geprijsde schoenen zocht. Gevonden bij HockeyDirect. De Dita schoenen vallen lekker smal voor de smalle voeten van mijn zoon.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire