Slecht

Kadootje twv 15 euro beloofd bij de bestelling maar niet gekregen omdat ik het niet in de goede volgorde besteld had. Fail! Voor meer dan 200 euro gekocht en dan een lousy paar hardloopsokken niet willen geven terwijl je het beloofd hebt. Laatste aankoop geweest.

geen reactie van klantenservice

Na ontvangst van de schoenen heb ik direct geprobeerd een mail te sturen om deze te kunnen ruilen. Het systeem herkent het ordernummer niet, en de klantenservice beantwoordt tot twee maal toe de mail niet. Hopelijk via deze weg reactie?

Super fijn racket en snelle levering

Racket besteld met goede hulp wat beste zou passen. Ben er erg blij mee en goede kwaliteit. Daarnaast was het snel geleverd.

Perfect!!

Snelle service goed product. Ik ben blij!!!!

Goede shop

Snel en goed

Prima shoo

Snel en betrouwbaar

Bestellingen via de handbalshop.nl worden altijd snel, de volgende dag (meestal ook bij bestellingen ‘s avonds), geleverd. Er wordt echt zorg besteed aan de levering. Goede verpakking en altijd het juiste artikel geleverd. Door de pakbon en een persoonlijke ‘touch’ merk je de kwaliteit.

TOP!

Mooie producten tegen een gunstig prijs en een snelle levering.

Super service!

Er zat maar één shirtje in de levering ipv twee. Ook had ik blijkbaar twee keer dezelfde kleur besteld ipv twee verschillende kleuren shorts. De volgende dag lag alsnog het tweede shirtje in de door mij gewenste kleur in de bus!

Good product and fast delivery

Quality products and faster delivery

Niet op voorraad wel vooraf afrekenen

Ik bestelde een groot aantal van dezelfde artikelen. Ik rekende af en toen begon het wachten. Ik heb na vier dagen radiostilte contact opgenomen: artikelen bleken bij de leverancier uitverkocht. Maar als je shopt lijkt het alsof je direct uit hun eigen voorraad bestelt. Ik moest nl gewoon gelijk afrekenen. Voelt als oplichting. Klantenservice zei: “aan de opmerking bij het artikel 3-5 dagen levertijd had u kunnen zien dat het niet uit onze voorraad komt.” Ehhh????

Altijd goed

Nooit problemen met de bestelling altijd op tijd

Snelle levering en goede service

Vandaag geleverd morgen in huis klopt hier echt al bestel je in de avond.

Krijg (nog) geen respons op mail contact aanvraag

De klantenservice is te traag in het beantwoorden van vragen. Ik wacht nog steeds op een antwoord m.b.t. terug gestuurde artikelen...

Super snelle levering

Uitstekend service Uitmuntende snelle levering Ik zal bij sportshop opzeker vaker bestellen

Supersnelle levering!

Producten van goede kwaliteit en in vele maten beschikbaar. De snelle levering is ook dijn!

Lekkere snelle levering van het juiste bestelde product

Netjes snel, top.

Doet wat je verwacht

Levering volgende dag en uitstekende prijzen. Eerste keer dat ik hier besteld heb maar ga hier vaker naar terug. Gratis cadeau was mooi meegenomen.

Uitgebreid assortiment

Fijne webwinkel met een uitgebreid assortiment. Wij kunnen hier altijd goed slagen voor onze drie hockeyende kinderen. Snelle en nette levering. Pluspunt; gratis retour mocht er onverhoopt een maat niet goed zijn.

Super goede en vlotte service

Bestelling komen snel door en kunnen makkelijk geruild worden

Snel en correct

Snelle en fijne service!

Bestel al jaren bij handbalshop. Word altijd vriendelijk geholpen ook met bedrukkingen. Goede kwaliteit en goede prijzen!

Goed geprijsd en snel verstuurd

Product voldoet aan verwachtingen, goede prijs en snel geleverd.

Nieuwe kniebeschermers besteld. Snelle en goede levering. Als puntje van feedback zou ik willen geven dat het handig zou zijn hoe de maat bepaald zou moeten worden. Omtrek bovenbeen ofzo.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire