Heel snel en aan eerlijke prijs

Vlotte levering

Zeer tevreden. Vlotte levering. Gekochte producten zijn zoals op website.

Prima site

Snelle levering en uitstekende prijs!

Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij VoetbalDirect.nl. mooi veel aanbiedingen en bestelling in goede orde en vrij snel ontvangen. Ga volgende keer zeker eerst bij jullie kijken.

duidelijk snel netjes goed betaalbaar

duidelijk snel netjes goed en betaalbaar

Ruime keuze, snel en goedkoop

Grote keus in hardloopschoenen met een vriendelijke prijs!

Goede stick, snel geleverd

We hebben een goede stick ontvangen, goed verpakt en snel geleverd. Volgende keer bestel ik hier weer!

Snelle levering met fine producten!

Super snel geleverd, alles klopte volgens bestelling, maten waren ook allemaal goed!

Prima en super snelle levering echter after Sales service kan beter

Jammer dat de medewerkers aan de telefoon echt ondermaats presteren…onvriendelijk, slecht verstaanbaar, niet service of klantgericht en dat terwijl ik nog extra artikelen wilde bestellen….

Goede prijs snelle levering.

Goede prijs snelle levering.

Super snelle levering

Heel positief

Goede snelle service!

Bij de bestelling waren ze een artikel vergeten. Binnen een dag had ik het vergeten artikel in huis.

Makkelijke website en snelle goede service

Website is fijn om op te navigeren. Voldoende filters om het zoeken naar wat je wil makkelijker te maken. Levering is razendsnel en ook het retourneren werkt makkelijk en snel. Al met al een hele fijne website voor tennisartikelen

Goed en snel

Levering kwam binnen een week zonder schade en al.

Snelle levering, goede prijzen en makkelijk retourbeleid.

Snelle levering exact wat gewenst is…

Binnen een dag mijn bestelde spullen binnen. Top geregeld

GEWELDIGE SERVICE

Beste, Op deze website mijn gewilde voetbalschoenen besteld. Na 1 dagje wachten heel snel thuis geleverd. Goed verpakt en geen beschadigingen. Snelle en geweldige service! Ga zo door! Maicky

aardig maar onervaren klantenservice

het is duidelijk dat Hockeydirect niet klaar was/slecht was voorbereid op een enorme rush van bestellingen van een nieuwe HC. antwoorden als: 'misschien wordt die maat nog nageleverd", "ik weet ook niet wat hier allemaal gebeurt", "we zijn te druk met klachtenafhandeling, dus ik zou niet weten wanneer u het shirt kunt verwachten"..... getuigden van niet aangesloten/slecht geïnstrueerd personeel. Denk een grote learning voor Hockeydirect !!

Snel

Ruime keuze, snelle levering

Snelle levering, producten voldoen aan de wens

Mijn bestelling is snel en foutloos geleverd. De bestelde kleding is volledig naar wens: maat, kleur en kwaliteit is goed.

Alles naar wens

Snelle levering en goed aanbod

Zeer snelle levering en topproducten

Een dag na mijn bestelling kreeg ik het product al aan huis en zeer goede service

Adverteren op een misleidende manier!!

Tennis Direct adverteert met een aflever service " voor 22:00u besteld betekend de volgende dag geleverd" Helaas krijg je nadat de betaling is overgemaakt een bevestiging met de melding ‘’We gaan direct aan de slag om de bestelling z.s.m. af te leveren” Ik heb daarna contact opgenomen met Tennis Direct en kreeg te horen dat het niet de volgende dag zou zijn maar een dag later. Ik noem dit MISLEIDEND. Dit hoor je te melden voordat er is betaald!! Wilfred Raamsdonksveer

Website niet gevuld met correcte productinformatie

Hierdoor moeten wij als klant spullen weer retour sturen wachten op het geld en bij de concurrent kopen omdat ze het niet kunnen leveren.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire