Snelle levering !

snelle levering, ziet er goed uit !

Artikel snel geleverd. Misschien duidelijkere productfoto's. Vond de draadjes aan product heel priegelig in het echt.

Super!!!

Ik loop weer op wolken :)

Het artikel is perfect, levertijd ook De chauffeur heeft echter het pak gewoon voor de poort gegooid en niet eens aangebeld. We waren thuis en hebben het zien gebeuren op de camerabeelden. Zeer jammer dat er met nieuw materiaal zo omgegaan wordt

Waar zijn mijn sokken???

Mijn Gel Pulse 13 Zwart Maat 45 zouden komen met een paar gratis sokken maar die kwamen NOOIT.

Snel en producten als verwacht

Snelle levering. Prima producten.

Ruime keuze, maar filters werken niet altijd goed.

Snelle levering. Goed assortiment met ruime keuze. Website soms traag en filters werken niet allemaal goed, bijvoorbeeld maat en merk van een handbal.

Heel tevreden

Schoenen en tennisrokje besteld en die zijn nog eerder bezorgd dan verwacht

Zeer, zeer tevreden met TennisDirect

Ik bestel al een aantal jaren bij TennisDirect en heb eerlijk gezegd nooit issues gehad. Mijn bestelde artikelen waren altijd op korte termijn in huis. En de kwaliteit van de artikelen zijn ook uitstekend. Verder vind ik het ook fijn dat ze een fysieke winkel hebben waar je naartoe kunt gaan, bv. om je racket te laten bespannen of schoenen en/of kleding te passen. Voor mij is dit de winkel om te shoppen voor mijn tennis benodigdheden. Van racket tot kleding van schoenen tot tennistas.

Duidelijke site, snelle levering

Spullen werden snel verstuurd. Netjes verpakt en kwalitatief goed. Alles kwam overeen met de omschrijving op de site.

Netjes geleverd

Savobd om kwart voor 10 besteld dag er op in huis kunnen veel bedrijven nog van leren

Snel en correct geleverd bedankt

Snel en correct geleverd bedankt

Super snelle levering!

Snelle levering!

Snel en direct.

Direct is direct en niet te lang wachten bestellen is leveren!

Voor 22:00 is daadwerkelijk de volgende dag in huis.

Fast delivery, simple purchase process.

Very straight forward to make an order and delivery times were very fast.

Goed afgeleverd

Een prettige ervaring

Altijd weer blij met jullie mooie schoenen!!!

Snelle levering, goede service bij ruiling.

Ondanks dat er 14 dagen verstreken wagen mochten we de schoenen die als kado gekocht waren voor een medewerker toch omruilen. Zeer vriendelijke dame bij de klantenservice.

Snelle levering en scherpe prijzen

Ik vind runningdirect.nl een goede shop voor al mijn hardloopkleding. Ze leveren snel en de kwaliteit is goed. Enige nadeel is dat bij retouren een printer nodig is. Dat zou papierloos kunnen!

Vlot-Vriendelijk-Denken in oplossingen

Als je een probleem hebt en je stuurt ze een mail. Dan heb je diezelfde dag al een antwoord terug in vorm van een oplossing. Ben heel blij dat ze meedenken met de klant en vriendelijk zijn in de omgang. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en ondernemen snel actie.

Snelle levering en kwalitatief goede schoen.

Mijn ervaring met voetbal direct is heel goed

En geef het zeker door aan andere om spullen te bestelen

Levering zoals het zou moeten zijn

Correct

Prima en snel.

Alles in orde en direct verstuurd.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire