Mega snelle levering!!

Ik was echt verbaasd door de enorm snelle levering: 's avonds besteld, de volgende ochtend al binnen. Alle spullen passen ook perfect dus ik ben helemaal blij!

Snelle levering!

Snelle levering!

We hadden te groot besteld dus teruggestuurd. Kan bedrijf niks aan doen.

Snel goed product

Perfecto

Mooie volleybal schoenen en een snelle levering.

Een bestelling van volleybal schoenen gedaan en de volgende dag al geleverd. Super!!!!

Snelle levering zoals beloofd, voortaan bestel ik mijn sportartikelen hier!!

Kan niet beter.

De dag er na meteen alles binnen. Duidelijke website. Altijd leuke deals. Gratis sokken die ook nog eens van hoge kwaliteit zijn. Fijne ervaring!

Snelle en goed verzorgde levering!

Snelle en correcte levering!

prima shop die weet wat kwaliteit producten zijn. de sokken zitten erg goed, de fluitjes doen het prima, en de drukmeter heeft al goed dienst gedaan. helaas was het assortiment voor scheidsrechters een beetje eentonig (miste dingen zoals scheidsrechterhorloges, lege etui's en andere notatiemiddelen), anders was dit zeker 4,5 of 5 sterren geweest. en natuurlijk is het gewoon een winkel met spullen voor de mooiste sport ter wereld.

Geen sokken bij me schoenen gekregen

Geen sokken bij me schoenen gekregen

Great prices & fast shipping!

Loved my item & the price I got it for, the service is great as well. Received my shoes the next day! With a solid free gift too.

Snelle levering! Zelfs gratis paar sokken erbij!

Correct en snel geleverd

Netjes, snel en correct geleverd

Vlotte levering

zeer goed

supersnelle en vlotte levering

Topproducten aan een topprijs!

Zeer snelle levering van bestelde producten. Interessante prijzen in vergelijking met andere online-winkels!

snel geleverd ondanks probleem met huisnummer

huisnummer was in de bestelling 0 in plaats van 37? bestelling niet geleverd en is retour gegaan en ondanks dit een paar dagen later juist geleverd.

Snelle verzending

Is het nu Handbalshop of Sportshop? Of is dat hetzelfde? Vreemd dat jullie in jullie geen blauwe kaart hadden voor scheidsrechters. Behoort echt tot standaard pakket van scheidsrechters, zeker op hoger niveau. Snap dat het bij de jeugd niet gebruikt wordt.

Ik kon heel makkelijk bestellen en het was ook nog een snel bezorgd

Alles verliep snel en goed

Binnen een dag had ik mijn bestelling. Alles netjes in orde!

Goede service en op tijd geleverd

Goed advies en goed en simpel product.

Na eerst telefonisch contact te hebben gehad, een goed advies gekregen en het product (licht gevend hesje) gekocht. Nu een paar keer gebruikt en bevalt tot nu toe prima. Lekker licht en je merkt amper dat je het hesje draagt. Ik hoop alleen dat de accu het lang vol houd, dat kan ik nu nog niet beoordelen.

Snel en betrouwbaar

Snel bezorgd en de product is percies hetzelfde als wat Ik besteld heb.

Goede hulp, sokken waren niet geleverd en werd zo na gestuurd!

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire