Goede ervaring. Vrijdagavond laat besteld en maandag mijn pakket in goede orde ontvangen. Scherp geprijsd.

Goede service!

Zeer prettige en uitgebreide webshop, goede service en snel bezorgd!

Top service, 1 dag verlaat maar gelijk bericht!!

makkelijk en snel geleverd

makkelijk te bestellen op de site en snel geleverd aan huis.

Perfect.

Snelle en perfectie levering.

Leveren naar verwachting

Positief. Simpel. Snel.

Betrouwbare leverancier

Aflevering bestelling op tijd en geleverd conform beschrijving.

Uitstekend!

snelle levering en producten van topkwaliteit

Besteld en volgende dag geleverd! Mooie schoenen voor prima prijs!

Prima artikelen!

Levering was te laat, maar werd meteen gecompenseerd met een tegoedbon! Super service!!

Snelle en soepele levering!

Scherpe prijzen en soepele snelle levering!

Hele snelle levering

Besteld en de volgende dag al in huis. Levering en retourneren gratis. Zeer tevreden.

perfect

snel en goede prijs

Zeer goede service en voordelig

Duidelijke site, zeer goede service, snelle levering en lage prijzen

Prima ondanks vertraging

Mijn ervaring met runningdirect is prima. Door drukte in magazijn kon er niet tijdig geleverd worden maar daar werd ik over geïnformeerd en kreeg daarvoor een tegoedbon. Daarnaast nog 2 paar sokken als cadeau. Schoenen kwamen een dag later alsnog keurig verpakt aan.

Goede kwaliteit

De sokken en shirt die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit. Met 2 dagen in huis. Maar kreeg een vergoeding omdat het niet in 1 dag was. Heel netjes.

Top service en duidelijke communicatie.

Nette site en gemakkelijk shoppen.

Keurig de bestelde producten gekregen.

Snelle levering en goede prijs.

2 Voetbalpompjes gekocht. Vrijdag besteld en maandag al binnen. En toch spontaan een cadeaubon gekregen omdat dat volgens de webshop zelf te laat was (door start sportseizoen). De prijs was ook nog eens laag vergeleken met andere webshops.

**** product

Ik heb hier een padel racket besteld en bij de omschrijving staat aangegeven dit is een racket voor begin/gemiddeld maar na een paar maanden was de racket kapot en dan krijg je een mail wij kunnen niks doen we kunnen je 20 procent korting geven op de volgende bestelling en ik krijg nog erbij vermeld moet je een duurdere racket kopen want dat is een goedkoop racket in een woord dus **** zijn ze naar mijn mening.

Verzenden duurt lang

Er wordt geadverteerd met “voor 22:00 besteld, volgende dag bezorgd” In de praktijk bleek op donderdag om 21:40 bestellen, maandag pas bezorgen. Pas in de bestelbevesting wordt vermeld dat het wellicht wat langer kan duren, niet echt netjes. Het pakket werd zaterdag bij PostNL pas aangeboden. Dus aan de post lag het niet.

Met een dag vertraging en dat jullie comp nesten met een tegoed bon is netjes.

Goede aanbiedingen. Snelle levering.

Nike Vomero besteld. Twee paar gratis sokken erbij. Levering liep dag vertraging op daarom 7,50 korting op volgende aankoop. Netjes.

Hardloopschoenen iets later bezorgd dan gepland, maar netjes met mail hiervan op de hoogte gebracht.

Prima service. Betrouwbare webwinkel met prima kwaliteit spullen.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire