Goede kwaliteit.

Ben er blij mee , eerste bui al gehad en alles droog. Dus blij mee.

Snelle verzending, goed verpakt en producten zoals omschreven.

Duidelijke website, producten omschreven zoals zij worden bezorgd en goede prijzen. Ik zou niet weten hoe tennisdirect klachten afhandelt maar dat komt omdat daar nooit reden toe is geweest.

Groot assortiment, snelle levering. Helemaal top.

Vriendelijk, behulpzaam, oplossingsgericht

In orde

Twee paar Adidas Ultraboost 21 gekocht voor een zeer scherpe prijs. Helaas waren de schoenen niet voor mij en moet ik ze retourneren. Ik ben te spreken over de communicatie, vlotte verzending en dat alles goed verpakt zat. De kaartjes zaten nog netjes aan de schoenen bevestigd (zie je lang niet meer bij alle webwinkels krijg ik wel eens de indruk). Ik zou jullie aanbevelen.

Correcte en héél snelle levering !

Zaterdag middag besteld en maandag al in huis ! Prima Service

Snelle levering goede prijzen

Snel

Zaterdag besteld , en maandag al geleverd , maar helaas mijn franse bully heeft hem alweer gesloopt !!!

Ruime keuze en snelle levering

Er is een ruim assortiment waardoor er altijd wel iets voor je bij zit. Bestellen en een dag later ligt het bij je in huis. Zo zie ik het graag.

Goede schoenen voor een geweldige prijs. Gisteravond besteld, vanmorgen bezorgd. Sneller kan niet.

Prima.

Snelle service en goede kwaliteit

Gisteren besteld en vandaag al binnen. Prijskwaliteit verhouding was goed.

Levering altijd juist en altijd binnen 48 uur binnen!

Ik ben zeer tevreden over Tennis direct. Mijn bestelling is altijd binnen 48 uur binnen en vaak binnen 24 uur. Dit geldt voor alle producten, schoenen, kleding en racket(toebehoren).

Zeer goede opvolging van de bestelling, correcte afhandeling, ook wat retours betreft werkt men heel nauwkeurig.

Parfait

Rapide, service impeccable

Snelle goede levering

Alleen maar goede merken op de site en met aanbiedingen. Ik krijg de bestelling de volgende dag al geleverd. Helemaal naar wens!

Snelle afhandeling

Prima artikelen, let op de prijs, zowel positief als negatief.

Zeer goede service. Vrijdagavond bestelling geplaatst. Zaterdagmiddag was deze reeds toegekomen! Schoenen zoals omschrijving.

Niets op aan te merken!

Super snelle levering (steeds de dag erna) Alles in perfecte staat!

Vlotte verkoop!

vlotte afhandeling en levering

vlotte afhandeling en levering

Super snelle bezorging!

Besteld volgende dag geleverd!

Alles volgens afspraak

nieuwe squashschoenen besteld bij Sportshop.com en deze zijn netjes de volgende dag geleverd. Een prima ervaring zonder problemen.

top!

Snelle bestelling en goede producten!!

Snel, netjes, conform afspraak

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire