Goed hoor!

Hellaas had ik verkeerde kleur besteld maar gelijk antwoord en retour gestuurd.. Dus gauw tot de volgende keer Mvg Judith

Alles, zoals vooraf toegezegd

Wat is beloofd vooraf, is ook waar gemaakt. Heerlijk betrouwbaar. Duidelijke retourbeleid. Voor herhaling vatbaar

Snelle, correcte levering

Heel tevreden van de service. Ik moest een artikel retouren dat te groot was en dit ging moeiteloos.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet de beloofde levertijd.

Normaal max 2 dagen geleverd. 3 dagen later nog niets ontvangen. Jammer want ik bestel speciaal bij jullie zodat het snel geleverd zou zijn

een artikel besteld dat uiteindelijk niet geleverd kon worden

zie bovenste zin

Fijn om bij jullie te bestellen

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Goed en snelle levering

Supergoed

Maatje te groot besteld maar omruilen kon direct in Waalwijk. Had ik mijn nieuwe schoenen mooi voor de volgende wedstrijd.

Snelle levering, niks op aan te merken!

Supersnelle levering !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekende service

Mijn eerste ervaring met de Korfbalshop was gelijk prima. De bestelde schoenen waren te groot. Ik kon deze heel makkelijk retourneren. Per mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de onmruiling. Inmiddels heb ik mooie schoenen in de juiste maat in huis. Heel blij mee!

Snel en duidelijke website

Bestelling kwam snel en de website is heel duidelijk

tevreden klant

Sportshop maakt haar belofte waar : vandaag besteld , morgen bezorgd . Eén minpunt : Jullie laten leveren door PostNL ( correct en betrouwbaar) maar die hanteren een leveringsslot van 11 uur wat onredelijk lang is .

Snelle aflevering

Top snelle levering

Afhandeling van de bestelling was heel snel. Bedankt

Trainingspak fc Barcelona besteld

Mooi trainingspak, perfecte pasvorm, in 1 dag geleverd volgens website vermelding, top verpakt, dus zeer tevreden en volgende keer bestel ik weer bij voetbaldirect.

Fantastische flexibiliteit en service!

Mijn padelracket werd door een fout van Post NL geleverd op het verkeerde adres. Na een belletje met padeldirect kreeg ik meteen een nieuw racket opgestuurd terwijl het niet eens jullie fout was. Top Service!

Wat een fenomenale service!

‘s Avonds besteld, daags nadien geleverd aan de scherpste prijs die ik kon vinden. Top-service! Niet de laatste keer dat ik bij jullie bestel!

Snelle service!

De prijzen liggen gemiddeld wat hoger voor m’n gevoel bij TD, maar over de bezorgtijd ben ik zeer te spreken.

Heldere site, grote voorraad/assortiment en snelle levering

Mooi assortiment en snelle levering

Uitermate klant vriendelijke dame!

Zie boven.

Razend snel, top service! Aanrader

Prima opvolgingvan het order

Prima hulp ondervonden omdat iknietkon betalen met ipad

spotgoedkoop en supersnel bezorgd

40 Euro minder betaald dan bij Runnersworld voor exact dezelfde schoenen.

Super snel en goed

Super snel en goed

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire