snelle en goed artikel

...

Correct en juiste prijs-kwaliteit!

Goeie solden en geleverd zoals beloofd!

Uitstekende service

Ik had per ongeluk 1 ipv 2 paar sokken besteld. Direct mail gestuurd. Sokken konden nog mee! Betalen via de link en geregeld! Top service!

Super snelle service, duidelijke communicatie

Heb eigenlijk nauwelijks iets aan te merken op runningdirect! Voor mij zou het enige ding zijn dat je retourlabels nog zelf dient te printen. Niet praktisch aangezien bijna niemand meer een printer heeft en daarnaast ook niet duurzaam

Keuze en service

Veel keuze, goede prijzen, prima service

Opnieuw keurige snelle levering en goede communicatie daarover!

Mooie tas

Ze was er super blij mee dat tijgerprintje op der hockey tas was echt in de roos geschoten

Prima service!

Ik raad het zeker aan om al je sportkleding hier te halen, mooie prijs en goeie merken. Één tip: bestel alles in 1x want dr verzendkosten zijn 4 euro.

Spullen zijn altijd top en vandaag bestelt is morgen geleverd. In 1 woord; GEWELDIG!

Topper voor mijn padelspullen!

Al verschillende keren bij Tennisdirect besteld en elke keer weer is de bestelling perfect. Snelle levering, topproducten, mooie prijzen. Absoluut een favoriete webshop voor mijn padelspullen :-)

Een mooie prijs en snelle levering

Mijn zoon is vooral zeer tevreden over jullie. Trainingspak Barcelona kwam snel binnen en zit als gegoten. De bestelling kwam een dag eerder dan was aangegeven. Snelle levering. Trainingspak was op andere sites nog niet in de aanbieding alleen bij jullie. Dank jullie wel

Snel besteld in de avond en snel gelverd

Binnen 12 uur had ik de schoenen in huis.

Supersnelle levering. Zaterdagavond besteld, maandagmorgen geleverd. Voor een scherpe prijs.

Alles volgens afspraak en zoals het hoort.

Snelle levering, heeeel slecht verpakt

Voor ruim 360 euro aan 2 tennisrackets gekocht. Ze werden bezorgd in een te grote doos, waar ze los inlagen, met alleen een losse zak om de 2 racketbladen. Geen bescherming van piepschuim oid. Voor zoveel geld niet eens twee rackethoezen en een goede verpakking. Ik koop regelmatig online en zo'n slechte verpakking heb ik nog nooit meegemaakt.

Very good

Fast delivery and good product

Fijne ervaring met HockeyDirect

Super leuk setje kleding besteld en netjes ontvangen. Setje van Osaka mooie kwaliteit sportkleding! Staat super leuk en zit fantastisch!!! Toppers!

Nog niet geleverd.

De aangegeven levertijd is al twee keer gewijzigd. De levertijd is nu onbekend.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb de laatste maanden heel veel besteld en tot op heden nog nooit teleurgesteld. Goed advies op maattabel en alles wordt snel en netjes geleverd.

De loopschoenen die ik gekocht voldeden helemaal aan mijn wensen.

Door de goede en uitgebreide info kon ik het juiste paar schoenen kopen.

goede informatie gekregen en snel geleverd

Al eerder schoenen gekocht en ook nu weer tevreden.

Snel

Snelle levering van schoenen die goed zitten (was herhalings aankoop)

Verkeerde pakje

Gelijk gebeld en de volgende dag gelijk een nieuwe paar

Tennis direct doen wat ze beloven

We hadden snel een nieuw racket nodig. We hadden deze ‘s middags besteld en de volgende ochtend werd het bezorgd

Bestelling was niet beschadigd en op tijd geleverd.

Correct en snelle levering.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire