Snelle levering, fijne schoenen.

Always quick and reliable

Always quick and reliable with shipping and if I have to return refund is there within a few days

Alles goed

Overzichtelijke website en super snelle leve6

Knappe tas

Tennistas is mooi afgewerkt. Zit erg fijn op de rug op de fiets. Voldoende vakken. Tas zit wel sneller vol dan mn ouwe. Ook geen apart vak voor de schoenen. Wat ik ook fijn vond aan mn ouwe tas was de dubbele rits bovenop waarmee je een hele flap opent. Nu 1 rits waar meer druk op komt als de tas wat voller zit. Maar al met al dik tevreden. Waterdichtheid vd tas weet ik nog niet

snel en eenvoudig

groot aanbod, snel geleverd.

Geweldig mooie Head core backpack, voor onze kleindochter, als cadeau voor haar eindrapport.

goede ervaring

ik zou het iedereen aanraden.

Product is precies als verwacht. Top!

Vlot en degelijk

Bestelling werd vlot geleverd. Zeer snel en duidelijk antwoord gekregen op de vraag die ik vooraf stelde via de chat functie. Niets op aan te merken. Bestellingen zullen zeker nog volgen.

Basketbal op zaterdag besteld en op maandag al in huis

Mooie site alleen er is iets mis gegaan.

De 2 tassen die ik besteld had kwamen netjes binnen, dacht dat ik padeltassen had besteld stonden bij de padeltassen en stond bij voor 3 rackets. Ze staan er nu ineens niet meer bij. Nu de 2 tassen binnen en blijken het toch tennistassen te zijn dus ze komen retour. Tennistassen hebben we al genoeg.

Snelle bezorging - scherpe prijzen

Snelle bezorging - scherpe prijzen - ruim assortiment

Correcte en vlotte behandeling van mijn bestelling , laatste schakel leveringsproces kan veel beter

Correcte en vlotte afhankelijk bestelling , levering lag aan mijn voordeur in de Gentsesteenweg te Harelbeke . Drukke straat , wat bij diefstal? Jammer , want Sportshop.com is echt wel de moeite waard .

Mooi racket

Racket voor mijn zoon zijn verjaardag. Met persoonlijke bedrukking snel verzonden door tennis direct. Helaas door PostNL weer retour gezonden, dus kwam het alsnog te laat… racket is erg mooi. Ik had zijn naam erop laten zetten, dat viel een beetje tegen.. piepkleine lettertjes op de buitenrand van het blad. We moesten zoeken waar het stond. Ik had grotere letters verwacht zoals op het voorbeeld. Zijn naam is maar 4 letters, dan had het met achternaam erbij iets meer voldaan. Of op beide zijden had dan ook gekund.

Goede producten en snelle levering

Erg gemakkelijk om een product te kopen in de online webshop. Ook beloven ze ‘vandaag besteld, morgen in huis’ hier houden ze zich ook zeker aan! Volgende dag was het product al binnen. Ze verlenen goede service en een nette aftersale.

Geweldige service

‘s Middags besteld, de volgende dag alles geleverd. Super snel. Telefonisch direct bereikbaar voor vragen. Ben al jaren klant en alleen maar goede ervaringen met Tennis Direct.

Negatief

Ik heb niets ontvangen.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Goede snelle vezorging

Was de 1ste x geen klachten

Prachtige sportkleding, ook in grote maten!

Blij deze site ontdekt te hebben! Niet simpel om mooie, elegante en goed zittende sportkledij te vinden in een grotere maat. Bij Tennisdirect vie mijn oog meteen op Sjengh. Heb enkele tennisbloesjes gekocht : de maat was perfect, de snit uitstekend en lang genoeg zelfs voor mijn lengte (1M76)en de look fantastisch. Ik draag ze ook als vrije tijdskleding. De snelle levering was ook een pluspunt : ik kon meteen met mijn nieuwe kledij pronken op het tenniscourt!

Als een product niet naar wens is, dan is dit heel erg gemakkelijk terug te sturen. Je hoeft hier dan geen verzendkosten voor te betalen. Top geregeld dus!

Snelle levering. Goede kwaliteit

Goede service. Goede kwaliteit

Bestellen is een feestje

Waaraan moet een goede site voldoen? - up to date assortiment - ruime keuze in maten - een goed werkend filter - goede marktconforme prijzen; liefst nog net wat beter ;-) - snelle verzending - makkelijke retourservice Voldoet VoetbalDirect hieraan? JAZEKER !! En daarom bestel ik graag bij VoetbalDirect. Nog Tips: graag meer exoten als Zuid-Amerika en Liga MX en MLS. Oh en een goed maatassortiment... bijvoorbeeld: Adidas 2XL is bij een merk als Macron of Puma een 4XL. Dat op orde hebben scheelt jullie retouren. Evenzo bij voetbalschoenen; maak een maattabel op basis van centimeters en je staat soms behoorlijk versteld.

Prima alles goed verlopen!

zeer vlotte levering

Duidelijke website, groot assortiment, snelle bezorging

Duidelijke website, groot assortiment, snelle bezorging

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire