Compleet assortiment en snelle levering

Loopschoenen uit de opruiming gekocht en er was ruimschoots keuze, ook in mijn maat. De volgende dag geleverd, perfect.

Super goed

Ik heb een super ervaring met volleybalshop gehaad, zelf moest ik ook me de klantenservice contact moeten nemen om een paar detais te regelen en alles ging goed, op tijd, goede hulp gekregen. Super goed.

Geweldig, snel bezorgd en goede kwaliteit.

Ik werd goed geïnformeerd over het product waar ik geïnteresseerd in was, bezorging was zeer snel en over de kwaliteit ben ik ook super tevreden.

Snelle, nette levering

Besteld en volgende dag netjes in huis. Goed verpakt. Niks op aan te merken.

Goed aanbod en snelle levering

Sinds ik korfbal bestel ik mijn spullen al bij deze webshop en ook nu ik weer nieuwe schoenen nodig had, kon ik makkelijk de juiste soort schoenen vinden in de juiste maat. Het nieuwe ontwerp van de website is ook erg mooi geworden!

Goede service, snel in huis!

Prachtig racket echt goed voor mijn kleindochter 8 jaar.

Blij? A ja, bij VoetbalDirect zit er áltijd wel iets mooi, leuk, betaalbaar bij!

Zeer goed, snel en top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ook blij met jullie !!

Zo snel de levering..super…en een topaanbieding gekocht…iedereen blij bij de club !!!

Prima geregeld!

Goed op de hoogte gehouden van het verzendproces en binnen 1 dag na bestellen binnen!

Gelevering komt overeen met de beschrijving en voorstelling van het artikel

Gelevering komt overeen met de beschrijving en voorstelling van het artikel

snel en correct

Vrijdagnamiddag besteld en zaterdagmiddag ontvangen. Dat geeft een goed gevoel van een degelijk organisatie en professionaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

FANTASTISCH!

Super, snel, efficiënt, veilig en vriendelijk! Alleen maar TOP

Tempo

Snel

Snelle levering en goed verpakt

Super snelle levering

Overzichtelijke site en volgende dag geleverd

Zeer tevreden!! Altijd snelle levering en gebruiksvriendelijke Website

Goede kwaliteit en mooi. Gezellig om te dragen

Snelle bediening en geen probleem bij retourneren

Super service!

Net begonnen met Padellen, ‘s avonds een racket besteld en de volgende ochtend al binnen. Geweldig!

Goeie Service !

Vandaag besteld voor 22:00 uur morgen in huis. Bij retour zending wordt keurig mail gestuurd (en snel) wat je nieuwe code is voor een nwe bestelling. Bij een vraag aan Tennis direct volgende dag antwoord via de mail! Kortom, TOP - service!

Top bedrijf, persoonlijk

Je word er top behandeld je krijgt het gevoel dat je persoonlijk geholpen word.

Groot assortiment en prima levering

Er zijn weinig webshop met zo'n uitstekende levering, die je prima kunt volgen Ruime keuze en prima prijzen

Snel geleverd. Product dat ik zocht.

Ik zocht al lange tijd een handbalschoen ban Asics. Nergens gebonden in de winkel. Bij sportshop direct.

Snelle levering en prima communicatie.

Ik koop vaker mijn kleding. Ik ben meer dan tevreden.

De kleding ziet er uit zoals op de site.

Ruime keuze, snel geleverd

Levering erg snel, veel keuze

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire