Snelle en correcte service, communicatie top!

Snelle en correcte service, communicatie top!Compressport sokken.

snelle service goed product

snelle service goed product

Snelle levering, schoenen perfect en zoals afgebeeld

Doet wat het beloofd

Loopschoenen besteld en er stond 1-2 werkdagen levertijd, maar de volgende dag al binnen. Goed verpakt en retourinformatie aanwezig (niet nodig).

Nooit ontvangen

Ik heb 2x een mail gestuurd,trainings pak nooit ontvangen en krijg geen reactie als ik mail , erg jammer

in een woord top

De afgelopen maanden geregeld iets besteld. Altijd een snelle levering die prima en met zorg verpakt is. Ook een keer iets retour moeten sturen maar ook dit werd vlot en helemaal top verwerkt!

Uitstekende service

Ondanks de snelle verzending vanuit VoetbalDirect was PostNL mijn pakket “kwijt”. Ik wilde heel graag het pakketje op tijd ontvangen aangezien het een verjaardagscadeautje was. Contact opgenomen met VoetbalDirect en die hebben meteen een nieuwe pakketje verzonden. Hier hoefde ik overigens niet voor te betalen. Het 2e pakketje is netjes op tijd binnen gekomen, dus ik heb de jarige blij kunnen maken. (Toen het andere pakket uiteindelijk bij mij binnen kwam heb ik dat uiteraard netjes terug gestuurd!)

Blijheid alom

Supersnel 2 extra paren van mijn favoriete hardloopschoenen geleverd! Daar word ik persoonlijk heel blij van.

Goeie producten en snelle levering

5 zaalballen van Adidas besteld en volgende dag al in huis. Ballen waren goeie prijs en de product kwaliteit is fantastisch. Kan eigenlijk niet meer verwachten van een webshop. Top!

Geweldig goede leverancier .

Tot heden zijn wijn nooit veel met internet bestellen bezig geweest gezien onze ervaring met voor gaande zaken die nooit leverden wat er besteld was , complimenten voor de snelle en zeer correcte afwikkeling , onze zoon heeft het ook bij al zijn vrienden op de voetbal ver verteld . Met vriendelijke groet, Wilma Gijsbers .

Snel en netjes

De joggingbroek werd snel en netjes geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering.

Alles is hier gewoon goed geregeld, en dat is heel speciaal

Goede, snelle levering, goed retourenproces, omruilen geen enkel probleem.

Ik heb meer dan 50 artikelen besteld !

Ik ben echt tevreden Alles op tijd Goede kwaliteit

Klacht werd uitstekend en snel opgelost! Perfecte service!

De bestelling van een shirtje bleek in de maatvoering anders dan de maattabel aangaf. Na één telefoontje werd deze klacht direct correct opgepakt door Hockeydirect! We zijn erg tevreden over de persoonlijke service en het nieuwe shirtje wat nu wél past!!

Steeds correct en snel geleverd, ook geen problemen met retourneren

Ben al jaren klant en koop regelmatig tennis kledij. Elke bestelling die ik plaatste werd snel en verzorgd geleverd. Heb ook al een aantal keer artikels retour gestuurd wegens bv te klein of te groot en deze werd dan ook steeds correct afgehandeld. Bedankt TennisDirect!

Zeer prettige ervaring met bestelling. Wordt snel afgehandeld en volgende dag al in huis!

Super blij met mijn tenniskleding

Super snelle levering en goede kwaliteit kleding!

Zeer snelle levering voor een goede prijs

Op zondag besteld, maandag geleverd, voor een scherpe prijs. Erg tevreden!

Top producten en goede service zeker een aanrader voor de volgende aankopen.

super goed

gewoon super goed !

Heel vlotte levering, super!!!

Prima levering

Product werd snel geleverd met aandacht voor details.

Super snelle levering

27e. Juni men padelracket besteld en de 28e was het al geleverd. Top

Het is gewoon geweldig, punt uit.

Plezierig bedrijf.

Fijn bedrijf ,als je belt wordt je op een hele plezierige manier geholpen Ik zeg allemaal bij dit bedrijf bestellen Voor 22 uur bestelt volgende dag in huis Zij doen dit idd Ik ben zeeeeeer tevreden over dit geweldige bedrijf

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire