Zeer snel en goed

Heel tevreden over het product en de levering.

Top! Binnen een dag al weer binnen!

Binnen één dag al lekker sporten. Top service!

Tevreden

Voetbalschoenen besteld voor me zoon Die hadden ze niet op voorraad even gebeld met klant service en heel snel geregeld voor me .super service

Goede ervaring.

Heb al een paar keer iets besteld, zonder problemen en als je iets terugstuurt dan staat het geld weer zo op je rekening.

Leuk rokje

Precies zoals verwacht en vlotte levering

Snelle service en gemakkelijk ruilen van artikelen. Producten zoals beschreven.

Blije zoon van 13

Alles keurig op tijd geleverd. Mooi tennis racket. Zoon van 13 jaar is er blij mee

Alles zag er perfect, veel verschillende merken. En snelle levering!

Top, e

Einde van de middag besteld, volgende morgen binnen, kwaliteit priam

Zoals het hoort!

Alles wat ik in de afgelopen tijd besteld heb bij hockeydirect was altijd snel geleverd. Als iets later geleverd werd dan in eerste instantie verwacht kreeg ik keurig een mailtje. Ook zijn ze eerlijk met hun marketing en tonen ze geen reclame van producten die al uitverkocht zijn. Zeer tevreden!

Makkelijk besteld en de volgende dag al in huis!

super

Goede prijzen uitgebreide collectie goede service

Top zaak

Snelle levering en snelle service, volgende keer koop ik hier weer

Snel bezorgd en blij met de producten:)

Service gelijk aan het Nederlands elftal van 1974: uitmuntend

Goeie prijs kwaliteit verhouding en allemaal snel geleverd

Zeer snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. De volgende dag in huis!

Meer dan 20 jaar klient, dat zegt genoeg !!!

Een ruim assortiment, snelle levering, bij een persoonlijke vraag een vriendelijk en snel antwoord, dat is service !!!

Super snelle levering

Sokken besteld voor het zaalvoetbalteam. Rond 20.45 besteld en de volgende dag in huis. Keurig!

Snel en betrouwbaar

Top altijd ! Vandaag bestellen morgen in huis

heb veel ervaring

bestelling was goed alleen eerste keer had ik verkeerde maat genomen ondanks dat nogsteeds goede en snelle service! ben er blij mee

Snelle levering en super goede service

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Helaas waren de maten niet goed. Heb gebeld met de klantenservice en de goede maat werd voor mij gereserveerd. Zodra ik de verkeerde maat terug had gestuurd zouden ze mij de goede maat opsturen. Dit alles was binnen 5 dagen geregeld. Super snel en super service. Zeker een aanrader

Correcte service.

What you see is what you get. Alles zoals beloofd.

Gemakkelijk bestellen

Ballenmaat voorraad of keus, is niet duidelijk aangegeven. Dit geldt voor de handballen.

Super en snel

Makkelijk te bestellen en snel geleverd Voor een mooie prijs En tennist nog goed ook

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire