Makkelijk bestellen en supersnelle levering

Tevreden met de service

Toesturen en afhandeling retourzending ging heel vlot

Top!!!

Snelle levering, goede service. Had een Shirt te groot besteld en aangezien ik redelijk in de buurt woon kon ik na een prettig telefoongesprek het shirt einde middag omruilen voor de juiste maat! Kind blij zodat hij in het Oranje naar school kom, ik blij met de service! Kortom een Win Win situatie

Super service! Goed en snel geholpen, vriendelijk contact. Snelle levering!

Snelle levering en retourverwerking

Snelle levering en retourverwerking. Fijne updates tussentijds over de status van de pakketten. Super, wij bestellen zeker nog eens

top

Heerlijk merk hemdje mooie prijs top.

Supersnelle en correcte service - altijd goede kwaliteit!

"The" place to be voor alle hockeyspullen

Duidelijke site en super afhandeling! Savonds voor 22u besteld, volgende dag in huis.

Goede ervaring, ik had savonds iets besteld voor 22u en het kwam de volgende dag al binnen.

Groot assortiment met goede sale prijzen. Snelle levering en de omruil service is fantastisch. Daar kunnen vele en voorbeeld aan nemen. En belletje en ze doen de juiste maat toe, top!

Super snelle levering en mooi trainingspak!

‘S avonds besteld en de volgende dag had ik het voetbalpakje al in huis!

Prima bedrijf.

Prima bedrijf. Bestel snel binnen en bij retour ook alles goed geregeld. Niks op aan te merken.

Ontzettend veel keus en snel geleverd!

Mooi

Snel geleverd en mooie artikelen

De voetbalschoenen waren in het echt nog mooier als op de foto en het sportbroekje zat ook precies goed. Snel geleverd en goed verpakt. Zoon was er heel blij mee en door deze ervaring zal hij zeker weer kijken op deze site voor de volgende paar schoenen.

Duidelijke website, snelle levering

Betrekking snel geleverd. Ik het omruilen was geen probleem en snel geregeld. Top

Goede service, snelle levering!

Niks op aan te merken.

Voor herhaling vatbaar

Snelle en zorgvuldige levering. Misschien had ik het geluk dat ik de juiste keus bleek te hebben gemaakt qua maat en pasvorm zodat ik niet hoefde terug te sturen o.i.d.

Super ervaring

geen problemen voorgekomen, T shirt is met naam super mooi afgeleverd!

Snelle levering goede producten sponser KNHB

Ze hebben alles wat je nodig hebt. Tip de KNHB kleding voor kinderen is beperkt maar maat XS in oranje valt vrij smal dus als je maat 152 hebt dan pas het rokje xs en hempje xs prima.

Duidelijke site

Snelle levering, goede producten.

Supersnel in leveren, makkelijk retourneren, snelle terugbetaling en geweldige service bij omruilen

Professioneel

Goede service.

Helemaal top!

Bestellen is zo gemakkelijk als je een account hebt, en de levering is super snel. Product dat ik heb besteld was ook netjes aangekomen. Bij de concurrenten vind ik het minder dan hier, top site!!!!

Fijne, Prettige service van geweldige producten

Ik kan niet anders zeggen dat het mensen zijn met enorme kennis en passie voor de hockeysport!

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling en nog fijner: ik had het heel snel in huis!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire