Fijne website, duidelijk en product is snel te vinden. Snelle levering. Blij met mijn aankoop.

Heb nu al een aantal keer besteld voor het eerst. Super tevreden en de volgende dag al in huis. Heel erg leuk aangezien het last moment cadeaus waren. Mooie prijzen ook.

Duidelijke webschop

Mijn bestelling vlot en correct geleverd.

Snelle levering.

Tennistas was snel binnen zonder problemen.

Snel geleverd!

Snel en keurig geleverd!

Veel keuze en een snelle service!

Snelle levering! Veel keuze! Fijn om ook altijd toegang te hebben tot sale of outlet!

Top kwaliteit en supersnelle levering!

Op zoek naar een specifiek reece Jack. En voor een mooie prijs gevonden op HockeyDirect. Top kwaliteit en supersnelle levering.

Leuke site met veel verschillende producten

Veel verschillende producten, snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de staat van de levering, snel geleverd

Mooie spullen ! Perfecte levertijd ! Heel tevreden !

Perfect!

Top kwaliteit en snel geleverd! Ik ga er vaker leuke trainingspakken bestellen!

Super tevreden!

Super tevreden,snelle levering!

Snelle bezorging; goede afhandeling bij ruiling en vriendelijk personeel!!

Bestelde artikel was qua maat niet goed, om kunnen ruilen ; een perfecte service . Alles zeer snel afgehandeld en bezorgd.

Kwaliteit en service zijn prima

Ik had wat vragen gesteld over lange broeken, kreeg heel snel en goed advies. Had het savonds besteld en de andere dag in huis. Top dus. Mvg Marina

Top quality service

Livraison et service client impeccable.

Puma Italië iconics gescoord

Leuke Italië puma iconic trainingspak gescoord voor nog geen €70 goedkoopste van Nederland want ik koop deze pakken altijd heb de blauwe gekocht wilde ook de groene maar helaas uitverkocht maar goed verder hartstikke tevreden Mvg Granelli uit Deventer

Vlot, snel en niks op aan te merken

Snelle levering en kwaliteit is goed

Hele snelle levering !!!! Complimenten! Kwaliteit is goed ! En website is gebruiksvriendelijk !

Erg tevreden

Alles werd op tijd geleverd. Geen tekortkomingen.

Super tevreden.

Super tevreden over jullie. Goede en snelle levering, terug sturen gaat ook super makkelijk.

top

besteld volgende ochtend ophalen

Snel bezorgt..prima kwaliteit.. leuk geprijsd.

Niets is teveel om de klant te bedienen. De snelheid is super. Voor elk wat wils.Shapoo B.Moes

Super!!!!

Altijd als ik iets bestel is het er supersnel en als ik ergens over twijfel en ik bel de klantenservice dan word ik echt heel fijn geholpen! Echt een top winkel! Met super service!

Great choice and great service

I had to replace my shoes because the size didn't fit. The customer service was very efficient. I was able to get a quick refund to buy new shoes.

Een uitstekende service en heeft een modern en groot assortiment aan tennisspullen!

Bij Tennis direct vind je alles wat je nodig hebt om te tennissen! Mijn bestelling is altijd compleet en wordt op tijd geleverd!

TOP SERVICE

heel overzichtelijke website en een bestelling wordt snel en foutloos uitgevoerd de leveringstermijn is meestal al de dag nadien retourneren gaat heel vlot en correct afgehandeld heel veel keuze, voor ieder wat wils

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire