Een maat te groot besteld. Na telefonisch contact, teruggestuurd en daarna een maat kleiner ontvangen

Goede kwaliteit van de producent en een snelle levering

Alle is gegaan volgens verwachting.

Zoals ik mocht verwachten zijn bestelling, betaling, vervoer en aflevering naar wens verlopen. Ook de schoenen pasten !

Goede kwaliteit snelle levering

Goede ervaring mee sinds ik hier mijn sportspullen bestel.

Goed ,maar meer product info zou beter zijn

Ik mis vaak wat uitgebreidere product info bij bv sokken. Ik wil graag weten hoeveel katoen er in de sokken zit aangezien ik zweet voeten krijg bij synthetische sokken Dat moet ik nu op het product aflezen als het er al is. Voor de rest TOP

Snelle levering en goede producten!

Snelle levering en goede producten!

Goed!

Goede service, snelle verzending, goed verpakt. Kortom, top!

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Levering was niet op het afgesproken tijdstip en daar kreeg ik meteen een compensatie voor. De site is gebruiksvriendelijk en je kan je bestelling goed opvolgen.

Heel snel en perfect

Zaterdagmiddag besteld en maandagochtend al geleverd!! Heel veel keuze in de mooiste en hipste kledij. Heel tevreden

Goedkoper dan andere sites en supersnelle levering

Ik heb voor de tweede keer besteld en ben weer zeer tevreden. De producten zijn vaak tientjes goedkoper als op andere sites, er is veel keuze en beide keren was het de volgende dag al in huis!

Makkelijk, correct, snel

Mijn tennisschoenen waren versleten, zocht merk, model, ruime keuze, voerde de korting in en snelle levering. Na een paar klikken stond ik 2 dagen erna met erg witte schoenen op de tennisbaan. Commentaar hoor je dan vanzelf.

top

Bestelling werd heel vlug gestuurd. Zeer goede service!

Top bedrijf

Wat een vriendelijke mensen werken er bij jullie! Ik had een long tennis broek besteld. Tot mijn verbazing wat ik nooit heb, was deze echt te lang! Door de ritsen aan de onderkant kon deze niet korter gemaakt worden. In overleg met jullie klantenservice hebben jullie de binnenbeen lengte van de gewone broek gemeten en mij hierover teruggebeld! Top! Broek besteld en de lange retour gestuurd. Ik kreeg zelfs de verzendkosten retour. Wat keurig! De eerste keer bij jullie besteld, maar doe dat zeker weer!

Goede prijzen en uitstekende service

Goede prijzen en een super snelle service en zeer snelle levertijden. Zelfs een tegoedbon gekregen toen er een probleem was waardoir de bestelling een dag later geleverd werd. Helemaal top hoor.

Altijd tevreden

We zijn vaste bestellers bij hockeydirect. Altijd zijn we tevreden: de producten voldoen aan de beschrijving en zijn tegen een scherpe prijs. Positief is de levertijd. De laatste bestelling was een dag te laat en toen kregen we een tegoedbon voor een volgende bestelling ter compensatie. Kortom: prima tevreden!

Zeer klantvriendelijk

We hebben een Nike tech pak besteld maar deze was te groot. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en er is direct een omruil aangemaakt. De juiste maten zijn apart gehouden en na het ontvangen van de retouren direct weer naar ons toegestuurd. En na een paar dagen hadden we het nieuwe pak ontvangen. Ook had ik tussendoor nog een vraag via de mail gesteld. Ook hier is snel, vriendelijk en duidelijk op geantwoord. Helemaal top! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Optijd en netjes geleverd

Snel en goed kwaliteit

Snel geleverd blij met de sneakers.

Super goed! Makkelijk & snel!

Ik heb een paar dozen met ballen besteld & 2 dagen later waren ze al in huis. Makkelijk te bestellen en goede service. Bedankt!!

Goede service en snelle levering

Ze doen wat ze beloven. Alles goed en snel geregeld.

Inlevering tijd lang

Goed product. Tijd van inlevering te lang.

Snelle bezorging

Dit is voor het eerst dat ik hier heb besteld en heb een goede ervaring er mee. Mijn bestelling is ook tussen de aangegeven tijd bezorgd. Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen dus het is ook snel gekomen.

Zeer snelle levering

Mijn kleinzoon was heel blij met de snelle levering, waardoor hij heel snel z’n nieuwe kleren van zijn favoriete club aankon

Geweldig!

Super service! Mijn bestelling op woensdagavond om 20.00 besteld, en kreeg donderdagochtend direct een mail dat er door een storing geen orders zijn verzonden, en mijn bestelling een dag later zou zijn MET een kortingscode voor mijn volgende bestelling. Dit noem ik topservice! De kortingscode is totaal overbodig, maar wel erg leuk natuurlijk;)

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire