Ben niet tevreden over de levering van de rackets. Heb namelijk gevraagd om dezelfde bespanning als de testracket en krijg een andere bespanning

echt een hele fijne service van voetbaldirect

Ik heb de dag erna gelijk mijn bestelling ontvangen en dat vind ik heel fijn en daar was ik heel blij mee!

Snelle levering! Goede service!

Echt top. Alles ziet er netjes uit!

Super snelle levering. Kwaliteit spullen. Zeker een aanrader.

Direct

Het heet hockey direct. En dat is het ook. Snelle verwerking. Snelle levering. Goede informatie. Retouren /ruilen fouloos en snel. Acceptabele prijzen. Aardig assortiment.

Goede producten en snelle levering.

Veel keuze uit voetbalschoenen, snelle en keurige levering.

Snelle levering en goede producten!

Ik was erg blij met de snelheid van de levering, de producten waren erg goede kwaliteit. Overal dus top!

Geweldig!!

Super geweldige service. Bestelling geplaatst, de dag erna al mooi geleverd!! Zeer tevreden...

Geweldige winkel

Goede kwaliteit, redelijke prijzen, snelle levering en goede service! Kortom, fantastisch!

Snelle levering, goed product

prima, snel en goed

In geweldig conditie en snel aanwezig

Ik heb een chelsea trainings broek gekocht. Alleen was de broek in een te kleine maat dus moest ik de broek terug sturen en kreeg ik een nieuwe broek. Alles bij elkaar duurde een week. Zelf vind ik dat de broek lekker zit en ben ik dus heel blij met mijn broek :) Levi pier

Telkens tevreden, zelfs als iets moet veranderen

Nog nooit ontgoocheld, doen alles om de klant tevreden te stellen!

Duidelijk, snel en netjes

Ruim assortiment. Als nieuweling in het tennissen, in zekere zin te veel aanbod :-) Snel geleverd: 's avonds besteld, volgende dag geleverd en duidelijke info op de site en rondom bestelling en levering.

Voetbalschoenen en scheenbeschermers besteld. Scheenbeschermers waren een maatje te klein, na een belletje gratis kunnen omruilen waardoor geen dubbele verzendkosten + gratis retour! Top service, snelle levering en fijne ervaring.

Goed advies en snelle levering

Op mijn vraag over de keuze voor een tennisschoen werd snel en duidelijk geantwoord waarna de bestelling er ook heel snel was. En weet je: ze zitten ook nog lekker ook.

Zeker aan te raden!

Al enkele keren besteld hier en steeds zeer tevreden. Correcte levertijd, mooie prijzen en vooral goeie kwaliteit!

Snelle bestelling

Bestelling binnen een paar dagen of soms wel 1 dag binnen en als je mailtje stuurt sturen ze gelijk een mail terug, super fijn.

Eerlijke prijzen, voor de beste producten.

Op de website vind je de info dat elke startende of gevorderde tennisser nodig heeft. Ook vind je de laatste nieuwe outfits. Voor iedereen is er iets. Mooie, duidelijke site! Ik ga meer bestellen.

Zit goed past goed

Zit als gegoten en zoals altijd een super goede kwaliteit en een snelle levering

Ik heb prima ervaring ...met voetbal direct....zowel telefonisch als via de webshop...van mij een dikke....10

De meest klantvriendelijke benadering, uitleg en oplossinsgericht meedenkende service.

Snel contact mogelijk. - duidelijke uitleg bij probleem - gericht advies gekregen - vriendelijke en geduldige benadering - gevoel voor humor

Geweldige site, snelle levering

Betrouwbare site. Super snelle levering. Artikelen mooie kwaliteit.

Erg goed, goede service en klantgericht

Ook als ik na een bestelling vragen heb of retour zending deze word altijd correct en snel afgehandeld. Als iets een keer later is ontvang ik ook een mail erg netjes. Prettige site

Super snelle service dankuwel

Voetbalschoenen zijn mooi van kleur, goede pasvorm (smalle voetjes) en zitten lekker. Snelle levering en een mooie prijs

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire