Gebrekkige communicatie en zelf verzendkosten betalen? Niet echt klantvriendelijk.
Ik heb vorige week een paar Nike hardloopschoenen gekocht, als kadootje voor mijn nichtje. Ze was er erg blij mee, maar ze waren helaas 1 maat te klein. De procedure die dan volgt is dat ik zelf de verpakking had moeten bewaren, maar dat is erg lelijk om als kaddo te geven dus die had ik weggegooid. Ik moest dus een doos kopen en tot mijn grote verbazing moest ik ook nog zelf de verzendkosten betalen, waardoor de schoenen 10 euro duurder waren geworden (Dit doet nagenoeg geen enkel bedrijf meer). Op het etiket vermeld dat ik graag 1 maat groter zou willen ontvangen, maar tot op heden heb ik helemaal NIETS gehoord terwijl ik de schoenen al een week geleden heb teruggestuurd. Vandaag werd het tweede verzoek om beoordeling gevraagd. Ik zou u adviseren om vooral beter te communiceren met uw klanten en geen verzendkosten in rekening te brengen i.p.v. alle tijd te stoppen in goede beoordelingen te krijgen. Als je klantvriendelijk bent en duidelijk/tijdig communiceert krijg je vanzelf een hele goede beoordeling, maar als je niets van je laat horen dan kan ik niet meer zeggen dan dat dit deel slecht is. De schoenen waren overigens wel top en redelijk snel gestuurd! Ze was er heel blij mee! Ik wacht af en hoop dat maat 40 nog gestuurd gat worden, maar ik weet het niet want ik heb er niets van gehoord.