Goede service en goed advies als het nodig is

Ik koop al vele jaren bij tennisdirect. Zeer tevreden. Snelle levering. Goed bereikbaar voor hulp en advies. Zeker aan te raden!

Snelle reactie op ruilverzoek

Prima webwinkel waarbij ik een te kleine trui had besteld. Ik heb via de e-mail contact opgenomen om die te ruilen. De grotere maat kostte €4 meer en kreeg daarvoor een betaallink. Ze reageren snel op mails en handelen het keurig af.

Goede kwaliteit voor een goede prijs en zeer snelle levering!

Professioneel en klantvriendelijk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel veel achterstand bij het omruilen.

Jasje besteld maar toch te smal, terug gestuurd om te ruilen. Na 2 weken nog geen bericht van ontvangst. Gebeld maar ze hebben een achterstand...

Niet meedenkend

Sandsocks gekocht die niet naar verwachting voldoen. Het bedrijf is niet oplossingsgericht, zegt dat het niet hun probleem is en dat ik ze gewoon moet houden. Ik had graag anders gezien, ik hoef mijn geld ook niet terug maar iets van retourneren voor een ander artikel zou wel een goede oplossing zijn. De sandsocks zijn niet warm, eerder maken ze je voeten kouder omdat ze vochtig worden en dan de kou erin blijft zitten. Zeer ontevreden over het niet mee denken met de klant, volgende keer bestel ik ergens anders.

Perfecte hardloopschoenen en snel geleverd

Asics Gel-Culumus 22 werden snel geleverd. Ze lopen nog prettiger dan de vorige modellen. Meestal kreeg ik bij de Culumus bij de eerste 100 km blaren op de hiel. Nu is de schoen bij de hiel zachter uitgevoerd en geen blaren gekregen. Top.

Snelle levering en omruilactie in een week

Snelle levering en omruilactie in een week

Snelle levering, klantvriendelijk en levert kwaliteit

Goed geholpen. Verstand van zaken.

Overzichtelijke webshop met prima leveringsservice

Alles helder en duidelijk en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

top

Snelle levering, goed assortiment, redelijke marktconforme prijzen. Ik ga er zeker vaker bestellen

Producten snel geleverd. Omruilen ivm andere maat fijn en goed geregeld.

De klant voorop!

Dochterlief was zo eigenwijs om niet te luisteren (zoals vaker) en bestelde (naar mijn idee) het haar voetbalpak een maat te groot. Eenmaal aangekomen, direct gepast en jawel... Te groot. Hierop direct klantenservice gebeld voor de "omruilactie". Binnen 5 dagen (inclusief Pasen) lag er een nieuw pak voor de deur! Dochterlief compleet happy! Waarom dan toch maar 9 sterren? Je meot ltijd ruimte voor verbetering laten, al is het mar het streven! Top job done!

Padel racket

Racket bij eerste gebruik kapot gegaan. Keurig vervangen door nieuw racket. Super snel. Perfecte service

Teleurstellend

Mijn bestellingsnummer is 8050040346. Op 22 maart is mijn bestelling toegekomen, spijtig genoeg waren de schoenen te klein en heb ik een retour moeten aanvragen. Op 24/03 zijn de schoenen verstuurd geweest. Het pakje is op 29/03 middag opgehaald bij jullie. Ondertussen zijn we 4 dagen verder. Ik heb van jullie geen feedback gekregen en heb helemaal geen weet van wanneer de omruiling zal gebeuren. Via Whatsapp heeft men mij gecommuniceerd dat de retour verwerkt ging worden de 30ste o 31ste maart. Wat blijkbaar niet gebeurd is. Ik vind het teleurstellend dat de servicedienst zo onprofessioneel tewerkgaat. Graag had ik feedback gekregen

Prima op tijd geleverd en niet duur

Eerste bestelling en prima tevreden met de service

Snelle levering, goede prijs!

Snelle levering. Ik vergeleek de prijs met andere websites en HockeyDirect bood de beste prijs aan!

Tevreden met prijs, levering en levertijd

Prettig zaken doen, graag weer.

Mooi product

Mooie broek, levering liet even op zich wachten en verzending was beetje warrig maar alles is goed gekomen.

Klantvriendelijk met dikke punt op de i

Afgezien vd erg scherpe prijzen, bestel ik vaak bij hockeydirect omdat ze super klantvriendelijk en oplossingsgericht werken. Ze denken niet in problemen maar in oplossingen, echt heel fijn.

Service zoals je wenst

Eerste paar hockeyschoenen besteld, die kwamen de volgende dag maar bleken net te klein. Om 19:30 uur klantenservice gebeld, "Als u deze eerst retour stuurt, moet u wachten tot ze hier zijn en dan duurt het twee dagen langer". Toen zag ze dat een maat groter nog in stock was. " Als u die nu besteld, zijn ze er morgen nog". De volgende morgen om 11:00 werden ze geleverd en 4 dagen later werd het bedrag van de eerste teruggestort. Service die je verwachtingen overstijgt.

perfect

tot nog aan toe heb ik al mijn producten zeer snel ontvangen en nog nooit hoeven terug te sturen !!! complimenten

Snelle en adequate ondersteuning en afhandeling van vragen, (retour)zendingen.

Top bedrijf met fantastische service

TennisDirect is een super organisatie. Snelle levering, kwalitatief goede spullen, top service. Gratis verzending en retour. Je wordt goed op de hoogte gehouden per mail. Waren alle organisaties maar zo!

Top bedrijf

Snelle service! En mijn hockey rokje was iets te groot, ruilen was geen probleem! Zo geregeld ! Zou hier zeker vaker bestellen en raad ze ook zeker aan

Snelle levering en snelle afhandeling van retourzendingen

Heel tevreden. Als mijn service met tennissen net zo goed zou zijn als de service van tennisdirect zou ik blij zijn!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire