Agressieve reclame naderhand

1 artikel kopen, vervolgens wordt je bestookt met reclame/nieuwsbrieven enquête’s. Hier wordt trouwens geen toestemming voor gevraagd krijg je er gratis bij. Ook na drie keer uitschrijven, blijf je mail krijgen. Zelfs een maand later. Ze denken dat ze de enige online dienst zijn en dat iedereen graag hun reclame ontvangt geloof ik. Ik zal hier nooit meer wat halen en hoop ooit helemaal uitgeschreven te zijn.

speedy delivery and service

This website is so easy to use and checkout. I ordered my stuff in the late afternoon and by 10am the following day I already had them. Did I mention its also cheap?

Klantenservice erg prettig

Ruilen van schoenen. Extra kosten via een handig mailtje met link. En de dame zocht meteen mee naar een alternatief. Het duurde wel lang. (Maar ik was ook niet de snelste met versturen)

Prima keuze en levering

Voor een beginnend hardloper prima assortiment en snelle levering

snelle levering alleen blijft een sportbh aanschaffen maatwerk en dus passen in winkel

snele service,

Loopt lekker

Goeie service

Snel geleverd en bestel wat ik wil en krijg ook wat ik wil toppie aanrader

Top bedrijf.

Eenvoudig te bestellen online, zeer snelle levering en een zeer uitgebreid assortiment. En om in tennis termen te blijven: top “Service” ;-)

S’avonds een bestelling gedaan en de volgende ochtend voor onze deur! De kinderen waren helemaal happy!!

Snel en adequaat

Duidelijk site, aankoop ging zeer voorspoedig (had mezelf voorbereid op de koop via andere wegen). Moest alleen geruild en ook retour zending en ontvangst groter maat ging heel soepel en snel.

Snelle levering net goede service

Hele fijne hockey trui

Heel goed. De trui was al binnen 24 uur binnen

Ze doen wat ze toezeggen

Ik heb altijd dezelfde schoen asics nimbus, dus passen is voor mij niet meer van toepassing, ondanks het feit dat de meningen hierover verschillen. Maar........ ik kan weer even vooruit.

Beste klantenservice

Goed contact en per direct geholpen. Met de laagste prijsgarantie zit je hoe dan ook goed bij deze winkel. Dank voor de service. Tot gauw.

Correcte en snelle afhandeling

Je krijgt wat je besteld en waarvoor je betaald

overzichtelijke site. makkelijk te bestellen. snelle levering. meerdere keren al wat besteld. tot nu toe alles goed gegaan. Spullen zijn ook goed.

Prima geregeld!

Bestellen is gemakkelijk. Alle spullen worden op tijd geleverd. Prima dus!

Altijd snelle levering en snelle vriendelijke reacties bij vragen!

Snelle levering Vriendelijke klantenservice

The best

The best

Zeer snelle reactie op mail en super service

Via de site iets besteld en bij aankomst bleek dat ik het verkeerde had besteld. Even gemaild, binnen 15 min mailtje terug met uitleg. Nieuwe bestelling geplaatst en dag later ook gelijk weer binnen. Geld van het retourpakketje binnen 2 dagen op de rekening. Echt zeer snelle reactie en erg tevreden over het contact en de service!!

Snel geleverd en top product

Prettige site en makkelijk te bestellen!

Handige site

Bestelling snel geleverd. Product goed. Tevreden over de service

Erg fijne service. Omruilen na een verkeerde maat besteld te hebben verliep super soepel en de levering was snel. Heel klantvriendelijk.

Keurige snelle levering met kwaliteit!

Keurige snelle levering met kwaliteit product!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire