Super service

Ik had slippers besteld bij hardloopshop.nl Snel geleverd en super service!! Heel tevreden en mijn zoon is er super blij mee! Bedankt hardloopshop

Snelle levering, mooie prijs

Zeer snelle, zorgvuldige en kwalitatieve levering

Al snel mijn pakketje binnen en alles was helemaal goed! Tevreden met de service en ik zal vaker bestellingen doen op deze webshop

slechte communicatie bij veel te late levering

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er bij PostNL iets misgaat. In dit geval was het pakketje kwijt en kregen we pas 1,5 week later de bestelde sticks. Hierover heb ik zelf een paar keer moeten bellen en kreeg ik de mededeling dat ze het uit aan het zoeken waren en ik nog wat van ze zou horen. Helaas is dat laatste niet het geval geweest. Het was handiger geweest om de getroffen klanten op de hoogte te houden en aan te geven welke actie er werd ondernomen.

Top site en je hebt het snel binnen

Super snelle levering,overzichtelijk,simpel en goede service!

Supersnelle levering !, ook betreffende retouren /omruilen alles snel en een eenvoudig geregeld

Snelle levering van kwalitatieve produkten

Savonds besteld, volgende dag in huis Goede aanbiedingen en kwalitatieve produkten

Supersnelle levering van van super product

Ik ben erg blij met de supersnelle levering van mijn Nike trainingsbroek van Tottenham. Een super product voor een super aanbieding. Ben er erg blij mee.

Hele snelle verzending, volgende dag al in huis. Leuke kortingen en goede kwaliteit. Top!

Facile et rapide ....

Top! En snel geleverd

Mooi en ruim assortiment! En voor een leuke prijs. Mijn dochter was heel blij met haar nieuw tas en schoenen.

Heel snel geleverd!

Aangezien ik wist welke schoen ik nodig had, leverde zoeken een prima prijs op bij Harloopschop.nl. Bestellen gaat voorspoedig en leveren heel erg snel!

Voetbal schoenen besteld. Helaas was de pasvorm niet goed. André maat besteld, waren de volgende dag al binnen en deze waren prefect. Andere paar kon zonder problemen retour. Erg blij mee

Snelle service!

Erg snel geleverd.

Goede service en compleet assortiment

Veel keus, veel maten beschikbaar en leuke aanbiedingen. Complete outfit voor mijn zoon in huis momenteel.

Met deze schoenen ben ik nog nooit domme enkel gegaan: zeer stabiel

Perfecte schoenen

Goede prijs, kwaliteit verhouding

De voetbalschoenen waren bij een eerste bestelling niet goed. Retour gestuurd en netjes mijn geld teruggestort gekregen. Hierdoor durfde ik de tweede keer weer een bestelling te plaatsen. Deze keer waren de voetbalschoenen wel goed.

Dik tevreden met de Hardloopshop!

De Hardloopshop levert snel en biedt ook standaard goede kwaliteit, daarnaast heeft de Hardloopshop ook nog vaak leuke aanbiedingen! Ik heb nu al meerdere paren hardloopschoenen hier gekocht en ik ben altijd super tevreden, ik blijf een vast klant! :)

Simply the best shop for your hockey gear

I always get my gear from HockeyDirect.nl. Large range of products, good prices and quick shipping even to Germany.

Snelle service, overzichtelijk en fijne producten

Goede correcte service

Tijdige levering Goede afhandeling retours

Super service !!

Hele goede service met omruilen en vriendelijke klantenservice

Snelle verzending en snelle retourafhandeling

Ik had een paar loopschoenen op het oog, maar ben het inmiddels gewoon dat ik twijfel per merk voor de juiste maat. In mijn geval een maat 44,5 en 45 besteld. Omdat ik niet geheel zeker was een dag later nog een maat 44 besteld (maat 45 was echt te groot hoewel ik bij een ander merk wel 45 heb). Uiteindelijk voor maat 44,5 gekozen en dus 2 paar retour. Op donderdag vanuit Belgie teruggestuurd en op dinsdag was alles netjes afgehandeld en het geld teruggestort. Dik in orde en ik zal daar zeker vaker bestellen.

Snelle levering!

Snelle levering en alles was in orde. Geen verdere opmerkingen te plaatsen, een volgende bestelling doen we zeker hier weer!

Super tevreden

Prima en snelle levering. Snelle reactie op email

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire