Schoenen besteld voor survivaltraining. Ze waren dezelfde dag al verzonden en netjes ingepakt. Heel blij mee.

Super snelle levering!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede producten voor een mooie prijs. Alles op 1 plek is erg handig.

Mooie producten en snelle levering

Heel fijn Nike trainingspak besteld, goede kwaliteit! De levering is ook erg fijn, voor 22.00 besteld volgende dag in huis is erg handig.

Dikke Prima

Op zondag besteld en op maandag in huis. Prima kwaliteit en nette prijs. Prima zaken doen met jullie Dank !

Super snelle levering

Volgende dag in huis. Top service!

Super snel geleverd.

Had snel een cadeautje nodig. Ene dag besteld volgende dag in huis.

Tennisdirect is correct en van zijn woord

Het loopt allemaal heel soepeltjes vanbestelling tot aflevering!

Zeer overzichtelijk, ook qua bestellingen alles goed op orde.

Alles staat zeer overzichtelijk aangegeven, bij een bestelling krijg je voldoende informatie over het pakket, mocht het misgaan is alles makkelijk terug te vinden

overzichtelijke site en snelle bezorging.

Prima voetbalschoen, 1 minpunt

Het is een hele mooie schoen en ook echt licht van gewicht. Maar bij het aandoen van de schoen leek het alsof de schoen verkreukeld was en er lag een kreukel in. (Aan de zijkant van de schoen) Het kan zijn dat de kreukel erin zit doordat misschien andere mensen het hebben gepast, maar ik denk dat het gebeurd door de stof van de voetbalschoen. Uiteindelijk heb ik het niet teruggestuurd en gewoon gelaten hoe het is.

Super goede service en zeer snelle levering

Super goede service en snelle levering. Na de eerste bestelling moesten we nog iets bij bestellen. Even gebeld en opgelost.

Hele overzichtelijke website, klantvriendelijk, snelle levering en goede correspondentie naar de klant.

Bedelen om beoordeling

Super irritant dat je na bestellen tot drie keer toe mail krijgt om alstjeblieft toch maar een beoordeling in te vullen. Nu maar aangeklikt in de hoop dat de mails stoppen.

Snel geholpen

Prima service!

Goeie snelle levering en service

Voetbalschoenen en scheenbeschermers besteld volgende dag binnen gekregen. Schoenen waren te klein heb ze gebeld ik kon ze terug sturen en wou grotere maat En binnen paar dagen weer binnen gekregen

Retourbeleid onduidelijk

Retourebeleid is niet goed uitgelicht en daarom moest ik de kosten zelf dragen!

Jammer dat m’n schoenen in de papierbak werden gedropt door bezorger

Gelukkig wel begripvol schoenen moeten terugsturen

Snelle levering en goede prijs

Mijn ervaring is zeer positief. Leuk assortiment, goede prijs en snelle levering

Zoals verwacht, en op tijd gearriveerd!

Bedankt

Alles was op tijd aangekomen, volgens bestelling

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de bestelde artikelen. Alles was goed aangekomen. En op tijd. Echt geweldig.

Vlugge service van topkwaliteit

Ik heb al vaak kledij via jullie site aangekocht. Steeds vlugge verzending en correcte levering. Enkel 1 aandachtspunt... het is niet eenvoudig om iets terug te zenden naar jullie. Mijn dochter is in volle groei en vaak koop ik dan iets in 2 maten om te zien welke het beste past.... om iets terug te zenden moet ik al vlug 15 km rijden... Het zou handiger zijn moest ik bv. bij de post het pakje kunnen afleveren....

Snel en goed

Precies wat ik wil, goede producten, keuze en snelle levering.

goede pasvorm en demping voor zware loper

schoen heeft goede pasvorm en geeft voldoende stevigheid bij opvangen gewicht

Goede kwaliteit van de tennisspullen en daarnaast een goed bereikbare klantenservice. Dat maakt dat ik hier zeker weer zou bestellen.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire