Goede aankoop

Blij met mijn nieuwe tennisschoenen. Goede productomschrijving, snelle levering en afhandeling. Volgende aankoop voor mijn tennissport? Ik ga eerst naar de site van Tennisdirect!

Buena pero con muchas dificultades

En lo que respecta la planificación del envió de mi pedido la verdad es que muy stisfecho no estoy, ya que ha habido problemas y aun no me ha llegado. No obstante, estoy muy contento con el excelente servicio al cliente que e recibido por parte de vuestra empresa

Breed aanbod, heldere uitleg, top service en goede aanbiedingen.

Mijn ervaringen online en in de winkel - al is die laatste helaas wel een tijdje geleden - zijn steeds zeer positief. Van snaren tot kleding, altijd heldere uitleg over het product en in de praktijk nog nooit teleurgesteld; goede pasvorm en producteigenschappen die kloppen. Duidelijk merkbaar dat hier échte tennissers achter en voor de schermen werken!

Uitstekende service!

Ik heb enkel nog maar goede ervaringen gehad met TennisDirect. Je vind er zowat alles aan democratische prijzen en een zeer snelle service: Tennis"Direct". Indien een vraag ivm testrackets of kledingstukken in een andere maat verkrijgen, staat de klantendienst meteen paraat. Je kan er van op aan dat je de dag zelf nog een antwoord in je mailbox vindt. Kortom, uitstekende service!

Altijd goede prijs en snel geleverd

Prettig bestellen en super snel geleverd. Is het niet goed ook weer snel en makkelijk geregeld. Top dus

Ik ga hier absoluut vaker bestellen

Al mijn producten goed en op tijd geleverd. Ze komen hun afspraken na. Zelfs grote bestellingen gaan goed. Al met al een goede website om te bestellen!

Supersnelle levering, goede communicatie

Mijn bestelling was erg snel geleverd en ik werd hiervan goed op de hoogte gehouden via mail. Bestelde artikel van goede kwaliteit ! Erg tevreden dus!

lekker makkelijk

Ik had eerst een te kleine set besteld, maar dit was gemakkelijk terug te sturen. vervolgens de juiste maat besteld, en nu hartstikke tevreden

goede

wat ik besteld heb was er snel

SUPERSERVICE!

Bestelling was er heel snel!

Ik had iets verkeerds terug gestuurd. Ik kreeg een code zodat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen zonder verzendkosten. De mailtjes werden erg snel en keurig beantwoord. Super!

klantgericht en snel geleverd

Snel antwoord op mijn vragen, goed geholpen en snel geleverd.

Goeie duidelijke site, snelle levering. Heel tevreden.

Telkens weer snelle en correcte leveringen!!!!

Top!!!!

volgende dag in huis

Meest goedkope uit goede research

Goede en duidelijke informatie. Snelle en gratis levering! Ga vaker bij Voetbaldirect bestellen

My order has not been delivered yet- 8050039222

Order number 8050039222 My order has not been delivered yet, since 25 February. Could you please inform me about it? Thank you

EXPERTISE en VRIENDELIJK

Na telefonisch advies te hebben gekregen de aanbevolen voetbal voor mijn kleinzoon besteld, ontvangen en in gebruik genomen. Voltreffer ! Hartelijk dank.

Uitstekende webshop en levering

Heel tevreden over de webshop en levering. Heel overzichtelijk en bestelling tijdig ontvangen!

Snelle levering en snel je geld terug bij retourneren. Dik tevreden

Een leuk prijsvoordeel voor een mooi shirt in de sale

Het is een mooi t shirt voor een mooi prijsje

Snel geleverd en topproducten

Levering zeer snel, goed verpakt en grote keuze van producten

Producten werden snel geleverd. Had per ongeluk het verkeerde besteld en contact opgenomen. Dit is perfect afgehandeld.

Mooi product voor een heel mooie prijs

Product is wat beloofd wordt op de site. Verschillende sites vergeleken, maar prijs op HockeyDirect was veruit de laagste.

Prachtige racket die ideaal is voor beginners!

Het was een zeer snelle levering. Het werd geleverd zoals beloofd. Na 2 dagen! Super vlot, heel betrouwbaar en zeer professioneel! Bedankt!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire