Goede prijs en snelle levering

Eenvoudig bestelproces. duidelijke communicatie over status van levering. Snelle levering.

alles op tijd geleverd zonder problemen

Zal volgende keer daar terug bestellen

top

snelle levering , goede producten , duidelijk en overzichtelijk

Snel binnen. En schoenen bevallen tot nu toe top. Alleen wat spierpijn ;).

Vrijdagavond besteld en zaterdag in huis! Perfect verpakt. Scherpe prijs. Helemaal niets op aan te merken. Als je weet welke schoenen je nodig hebt; bij jouw loopstijl passen, dan is dit een hele fijne manier om loopschoenen te kopen

Alles verliep goed duidelijk en snel, van bevestiging tot levering!

Snel en helemaal prima

Een order is zo geplaatst en de volgende dag ligt het op de mat. Helemaal prima!

Snelle levering en goede kwaliteit

Besteld met een mooie korting en ook nog eens heel snel geleverd. Super!

De schoenen zitten lekker en zijn goed! Ook snel geleverd echt top service

Snel, goede producten, prima retourservice

Artikelen waren snel geleverd. Wat niet naar wens was, weer retour gezonden en binnen paar dagen het geld netjes op mijn rekening teruggestort.

Erg goed, ondanks pasvorm niet goed

Vanwege Corona bij hardloopdhop besteld. Helaas pasvorm niet goed, dus retour. Keurig netjes en snel geld terug gekregen!

Keurig geholpen via WhatsApp

Betaling ging verkeerd, mijn fout, echter was het het laatste paar schoenen waardoor product niet meer voorradig was. Via WhatsApp is het opgelost

Doen wat ze beloven

Super makkelijk bestellen en inderdaad binnen 2 dagen geleverd. Super!!!!!

Ondanks gekkenhuis met veel online bestellingen wist Hardloopshop wel op tijd en volgens afspraak te leveren! Super, zeker een aanrader!

Mooi snelle levering

Schoenen waren snel binnen. Helaas vielen ze groot uit. Gebeld werd meteen netjes te woord gestaan en goed geholpen. 2 dagen later had ik de goede maat Schoenen al weer in huis. Dus een dikke pluim !

Mooi aanbod, vlotte bestelling & snelle levering.

Betrouwbaar en snelle levering

Al vaak o.a. schoenen besteld op deze site, snelle levering, aanbod zou nog uitgebreider mogen, dan kon ik nog meer bestellen

Super snelle levering

Ik had snel mijn bestelling binnen. En producten waren zoals ze afgebeeld zijn. Dit was ook zo bij mijn eerdere bestellingen.

goede service

goede service. echt volgende dag levering. maat was te klein dus retour met omruilen, dat ging langzamer. kwam ook door postnl. uiteindelijk prima opgelost....

Een verademing vergeleken met tennis point.

Alles klopt. Snelle bevestiging van bestelling plus factuur en snelle levering. Prima prijs/kwaliteit.

Mijn hardloopschoenen waren snel binnen!! Top

Topwinkel

Nieuwe Brooks Ghosts besteld ter vervanging van mij Brooks Dyad. Snelle levering tegen een voordelige prijs Ga hier zeker mijn volgende paar bestellen

Bestelling verliep vlot

Niet de eerste keer dat ik daar bestel en zeker niet de laatste keer. Prima prijs en snelle levering.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire