Kwaliteit voor uitstekende prijs!

Duidelijke website Snelle levering Goede voorwaarden Bij retour, geld snel terug Scherpe prijzen

Super ervaring

Even een kanttekening als je iets besteld moet je vooruit betalen. Terugstorten duur te lang kan dus veel sneller of misschien gebruik maken van AfterPay is maar een ideetje

Great product range and price

Hockeydirect.nl have great product range and prices are very competitive. It was delivered on time and with great packing.

Goede service, mooie producten zoals het omschreven is.

Goede service. Tennisschoenen gekocht, en een topje. Zat goed. Nike rokje was te groot.

snelle afhandeling! dik tevreden

Goede ervaringen met Hardloopshop.nl. Aanrader!

Duidelijke site, snelle service

Super snelle levering zaterdag besteld en maandag in huis toppie

gewoon goed

goede service

Goede prijs snelle levering

Super aanbieding na de 20% extra sale korting in het weekend.

Hele snelle levering!

Alles paste prima en echt snel geleverd, s avonds laat besteld en de volgende ochtend al geleverd...

De website werkt uitstekend met duidelijke indicatie van de soort schoenen die beste bij me passen, duidelijke prijzen en levertermijnen. Teleurstellend is wel dat ik een aantal waardebonnen cadeau kreeg die ik niet tegelijk kan gebruiken.

snelle zeer vlotte levering

voor geregeld

Een cadeaubon voor mijn hardlopende schoonzoon gekocht. Werd een dag later al bezorgd.

Levering prima

5 tot 10 dagen bezorgtihd vind ik vrij lang

Super service

Ik had schoenen gekocht maar ik had ze liever een maatje groter en ook eigenlijk direct nodig. Toen ik mijn schoenen opgestuurd had en het bewijs stuurde (om 1705 uur) werden dezelfde dag nog nieuwe schoenen opgestuurd en de dag erop had ik ze in huis, het was boven verwachting goed!

Ontzettend snelle levering

De schoenen waren de dag erop al in mijn handen terwijl ik deze in de avond besteld had. Goede levering en goede schoenen.

Makkelijk te bestellen, prima levering

Binnen 1 dag gelevers, top!

Bestelling is prima in orde, de volgende keer bestellen we hier weer.

Veel keus, goede service

Veel keus op de site. Snelle levering!

Hoi, Je verwacht dat het allemaal langer kan duren met de verwerking, maar keer op keer supersnel geleverd en de artikelen zijn zoals weergeven, ook vaak leuk scherpe prijzen. Bedankt.

Bestelling gedaan en paar dagen later op de deurmat. Betrof een cadeaubon, deze zat in een fijne aantrekkelijke cadeaubox. Erg leuk om zo weg te geven.

Snelle levering en prima after sale service

Erg goede en zeer snelle service

Zowel telefonisch als ook de levering(en) zijn zeer snel, professioneel en klantvriendelijk.

Snelle levering, maar belachelijk grote doos

Snelle levering, maar vanuit MVO oogpunt nog heel wat verbeteringspotentieel v.w.b. verpakking/transport. Had makkelijk in een envelop gepast, i.p.v een grote doos die bijna helemaal leeg is.

Een shirtje besteld van punten(geld) en bon bijeengespaard via samen gezond. Voldoet aan mijn verwachtingen

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire