Risposta del proprietario dell'attività
Beste Martijn,
Allereerst wil ik je hartelijk bedanken voor de tijd en moeite die je hebt genomen om je ervaring met VoetbalDirect.nl te delen. We waarderen je feedback enorm en vinden het jammer dat je niet volledig tevreden bent over de levering van je bestelling.
Het is absoluut niet de bedoeling dat we onze leverbelofte niet nakomen, en ik begrijp je frustratie als dit vaker is voorgekomen. We doen ons uiterste best om elke belofte na te komen, samen met onze vervoerders. Na het bekijken van je laatste bestellingen, zie ik dat deze op tijd zijn geleverd, maar helaas ging het mis bij de bestelling waar je deze review over hebt geschreven.
De vertraging die bij deze bestelling is ontstaan, was absoluut niet de ervaring die we voor ogen hadden. De bestelling is op vrijdag geplaatst en zou zaterdag geleverd worden. Helaas werd deze pas op zaterdag door ons verpakt, wat de vertraging in de levering heeft veroorzaakt. Normaal gesproken sturen wij de klant een mail met een update over de vertraging. In het systeem zie ik helaas niet terug dat deze mail in jouw geval is verstuurd. Dit was een fout aan onze kant en het is duidelijk dat we je hierover beter hadden moeten informeren.
Ik wil me oprecht verontschuldigen dat je hierover geen update hebt ontvangen. We zijn nog aan het onderzoeken waarom dit communicatiepunt is gemist, maar het had zeker niet mogen gebeuren. Ik begrijp dat dit extra frustratie heeft veroorzaakt, vooral toen je contact met ons opnam en geen duidelijke uitleg kreeg over de situatie. Dit is een belangrijk verbeterpunt voor ons en we nemen dit mee om onze service te verbeteren.
Ik begrijp dat deze uitleg je helaas niet verder helpt als het gaat om de te late levering van je bestelling. Desondanks willen we onze excuses aanbieden voor de vertraging en de miscommunicatie. We doen ons best om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen en hopen dat we je in de toekomst weer beter van dienst kunnen zijn.
Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.