Snelle levering van goede spullen

Gemakkelijk gekocht, probleemloos geleverd

Onzettend goed en snel geleverd

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik direct alle pakketinformatie binnen via e-mail. Alles was snel en goed geregeld. Ondanks de langere levertijden vanwege corona was mijn bestelling netjes op tijd. Prima service en een ontzettend prettige eerste ervaring.

Beste winkel voor het beste advies

Snel en prettig geholpen. Verstand van zaken. Hij begreep precies wat ik bedoelde en wil van een hardloop schoen.

Snelle service.

Keurige service. Ook snelle reactie op mail.

Super trial schoenen

Topservice. Snel geleverd, correcte prijs, top!

Uitmuntend

Door de slechte weersomstandigheden toch netjes op tijd afgeleverd. Hulde!!

Zeer aanbevolen

Makkelijk online te bestellen, volgende dag in huis.

Verbazend snel

Ik had een kleine bestelling. ‘S avonds om 21 uur geplaatst en de volgende dag al bij me thuis. En dat in de lastige Corona tijd! Super!

Snelle levering, goede prijs/ kwaliteit

Snel conform afspraak geleverd. Goede kwaliteit voor gunstige prijs.

Geweldige service!

Snelle reacties bij vragen per mail, vriendelijke klantenservice. Snelle levering.

Advies goed, kleding goed

Helemaal tevreden. Email advies was snel binnen, bestellen en leveren ook perfect.

Snelle levering en ook goede maat!

Prima en snelle service...

Makkelijke, duidelijke site, goeie prijs kwaliteit verhouding. Goeie en snelle levering...

Goede kwaliteit en snel ontvangen

Goede hardloopschoenen

Mijn dochter is zeer tevreden over het merk mizuno wave rider Degelijke kwaliteit met goede ondersteuning Schoenen zijn snel geleverd Mooie aanbiedingsprijs Aanrader

Snelle levering van 4 paar kunstgrasschoenen. 1 paar gehouden en 3 retour gestuurd. Fijn dat Afterpay mogelijk is.

Top levering

Ondanks covid periode, hele snelt snelle levering

Snel en klant vriendelijk

,s Avonds om 18.30 besteld De andere ochtend om 10.00 binnen. Top

Goede producten en supersnelle service!

Schoenen kopen zonder te passen is altijd lastig. Wat een fijn dat mijn dochter er een aantal kon proberen voordat ze de goede te pakken had. Helemaal blij ermee. En wat een snelle service! Aanrader!!!

Loopschoenen besteld en deze had ik de volgende dag al in huis. In deze coronatijd is dit snel.

Fijn bedrijf

Snelle verzending, en zeer correcte service

Makkelijk en snel.

Ik plaatste de bestelling in de avond en zoals beloofd kreeg ik ‘m de volgende avond al in huis. Alle winkels zouden een voorbeeld moeten nemen aan die snelheid en dat gemak.

Voor de verjaardag van mijn zoon last minute besloten om online 3 sticks te bestellen zodat hij kon kiezen ( ivm gesloten fysieke winkels ) en mooie kg schoenen en bitje en zeempje.. En binnen 24h stond alles voor de deur ! Dekbedden op de vloer om uit te proberen welke het fijnst speelde ;) Schoenen en bitje/zeempje waren goed en 1 stik gekozen (de kromaskin:) Vervolgens via duidelijke retour instructies de andere 2 terug gestuurd ( en a.d.h.v de aankoop ervaring verwacht ik dat er snel geld retour zal komen , kortom super service !! ( Klein puntje van kritiek: ik begrijp dat iedereen samenwerkingen zoekt .. maar als sport -leverancier kortingsbonnen voor wijn, fastfood en kansspel bijsluiten bij de aankoop?? tja dat zou mijn keuze niet zijn..

Wacht nog steeds op mijn bestelling.....

Er staat levering de volgende dag, maar de verwachte leverdag wordt steeds weer een dag opgeschoven, we zitten nu 3 dagen na de verwachte leverdatum. Nu staat er dat het morgen geleverd zal worden.....ben benieuwd! Zou fijn zijn dat je op de hoogte wordt gehouden als een pakketje vertraging heeft opgelopen of dat de levering langer gaat duren. Dit is ook nog eens een artikel dat gewoon met de brievenbuspost kan!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire