Snel en vlekkeloos

Bestelling was snel binnen en ook het terugsturen ging ook makkelijk!

Super ervaring

Alles was op en top. Bestelling perfect en op tijd geleverd. Super service

• Geshopt op PassaTennis

Fijne en snelle service. De bestelling is snel geleverd en netjes verpakt. Wederom meer dan tevreden.

• Geshopt op PassaVoetbal

De padel tas was nog mooier dan verwacht en supersnelle levering

De site is overzichtelijk en filteren gaat heel eenvoudig. Goede productinformatie en duidelijke foto’s. De levering was precies zoals beloofd en dus supersnel. Maarten

• Geshopt op PassaPadel

Op tijd

Kwaliteit spullen

Megasnelle levering

Was verrast door de snelle levering, 's avonds besteld dacht: zal wel niet. Maar de volgende dag rond het middaguur vond ik 'm nieuwe schoenen bij de deur.

• Geshopt op PassaRunning

Bestelling geplaatst, levering binnen twee dagen! Super snel. Hele fijne winkel.

• Geshopt op PassaHandbal

Snel , makkelijk en goed

Snelle bezorging

Top levering en service!

Erg snelle levering voor twee teams sokken besteld en snel geleverd!

Goed gereegeld!

Prima webshop en snel geleverd!

goede webwinkel

Helaas niet de juiste schoenen gevonden voor na mijn hernia operatie maar service is prima

Heerlijke voetbalschoen!

Als trainer van de jeugd sta ik meerdere keren per week op het veld. Met “moeilijke voeten” wist ik via deze site weer de hand te leggen op Mizuno. De beste pasvorm voor een brede voet en hoge wreef. Blij mee! PS houden jullie dit type schoen wel in het assortiment ;-)?

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle levering. Artikelen waren wel te klein, maar dat ligt niet aan de service.

Hele snelle levering!

Woensdag besteld en donderdag bezorgd.

Snelle en goede levering

Ik heb Herzog sleeves besteld en deze werden snel geleverd. Het bestelproces is eenvoudig. Wel jammer dat de Sleeves niet in alle kleur/maat combinaties bestelbaar zijn (al lange tijd niet) anders had ik er wellicht meer besteld.

Gewoon goed

Het is denk ik ook niet heel ingewikkeld om alles goed te doen. PassaSports bewijst dat.

• Geshopt op PassaPadel

Goed product en goede service

Bestelling is volgens planning verlopen. En de volleybal speelt fantastisch. Heel blij mee!

• Geshopt op PassaVolleybal

Snelle service maar te korte retour termijn

Het wordt snel geleverd. Maar er is helaas geen marge in de retour termijn. Ook na overleg niet.

• Geshopt op PassaTennis

Snelle levering en scherp geprijsd

Het retro Nederlands elftal shirt was bij PassaSports in vergelijking met andere webshops gelukkig wel voorradig en daarnaast ook goedkoper. Wij zijn klaar voor het wk voetbal!

• Geshopt op PassaVoetbal

Hoka hardloopschoenen, goede kwaliteit.

Snelle levering en de kwaliteit van de hardloopschoenen is super goed. Voldoende demping, waardoor ze heerlijk lopen.

Supersnel

Voetbalschoenen uitgezocht voor mijn zoontje, was stuk voordeliger als op de website van het merk zelf. Besteld en snel thuisbezorgd.

Goede prijs snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Mooie site

• Geshopt op PassaTennis

Beste prijs en snelle levering, zeer tevreden!

Groot assortiment snelle levering

Fijne merken snelle levering ik ben fan

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire