snelle levering van een mooi product

Goeie service….

Kwaliteit van het product kan beter. De naad scheurde na 2 week all bij de knië…

Verkeerde bestelling binnen gekregen

Verkeerde bestelling binnen gekregen en contact opgenomen met de klantenservice. Een vriendelijke mail terug gekregen met het verzoek om foto’s te sturen van de producten. Dit doorgestuurd en later niks meer gehoord.

Uitstekend artikel voor een normale prijs

Super snel geleverd en de afgeprijsd artikel is top

Mooie prijs kwaliteit

Besteld en weer snel geleverd. Prima. Klein verbeterpuntje: de beschrijving van grey bij de schoen bleek onjuist, het lijkt misschien wel grijs maar is smog green …

Super.

Past perfect en met de kleur rood val ik op bij de dames.

snelle levering en mooie kwaliteit

Goede kwaliteit en goede service

Geweldig schoen kwam snel en goed binnen

Schoen zit lekker en optijd mooi binnen gekomen

Past als een schoen..

Ik heb een bredere voet en hiervoor heeft Tennisdirect een filter en advies op haar website. Zo kwam ik er snel achter welke merken beter geschikt zijn voor mijn type voet. Vaak moet ik kleding terugsturen omdat het net niet lekker zit, past of staat. Super vervelend, kost allemaal weer tijd en moeite. Door duidelijke uitleg op de website voorkom je teleurstelling en had ik een schoen die vanaf de eerste training niet meer uit is geweest.

Snelle levering en altijd kwaliteit.

Broek stuk, geen oplossing

Helaas is mijn legging bij de eerste keer sporten in de naad kapot gegaan. Daarop een mail gestuurd naar de klantenservice. Die vond wel dat ik het draadje kon doorknippen. Ik had daar een ander idee over, aangezien ik omdat mijn garantie kwijt zou zijn. Uiteindelijk een retourformulier ontvangen en de broek teruggestuurd. Deze is verwerkt, maar tot op geden geen oplossing of mijn geld terug. Waardeloos verhaal. Had gehoopt deze review niet te moeten schrijven, maar als reactie uitblijft..

Goede spullen voor een mooie prijs.

Prima prijs en snelle bezorging.

Perfecte deals en snelle levering, daarnaast oplossings gericht bij klachten. Een super webstore!

Top service bij een gemaakte foutje!

Ik had een rood CS+ KNHB scheidrechters jasje besteld. Helaas stond de tekst CS+ KNHB en logo niet op het jasje. Top geholpen door een sympathieke dame, jas terug en wordt nu bedrukt bij Hockeydirect. Kanniewachten!

Fijne website, goede collectie en de juiste prijs!

Nog geen ervaring met de service, maar erg tevreden over mijn bestelling.

Vlotte levering, mooie kwaliteit

Vlotte levering Mooie kwaliteit

Snelle en goede levering

Een bestelling gedaan die ik de volgende dag heb ontvangen. Ideaal als je snel iets nodig hebt :)

Snel en correct!

Binnen 24 uur werd mijn bestelling volledig compleet geleverd. Wat wil je nog meer? De keuze is ook reuze, dus echt een aanrader!

Bestelling na een maand nog niet geleverd

Na een maand heb ik mijn bestelling nog steeds niet. DHL gaf aan dat hij in de ophaalautomaat zou moeten liggen echter trof ik een leeg vak aan. Sindsdien begon de ellende. De klantenservice reageert allereerst continu erg langzaam en zegt dat het probleem bij DHL ligt. Inmiddels gevraagd om terugstorting van mijn geld maar hier ook alweer geruime tijd niets op gehoord. Inmiddels heb ik mijn bestelling al ruim een maand geleden geplaatst en betaald en nog steeds geen product of geld gezien..

Superservice

Zij hebben niet alleen goede producten maar ook een heel goede service ! Heb mijn hardloopschoenen per ongeluk een half maatje te groot besteld, ik kon ze gewoon terug sturen en kreeg netjes en snel mijn geld terug. Ik bestelde nieuwe, in de goede maat en binnen 2 dagen had ik ze alweer binnen! Super! Bedankt Running direct

Prima zaalschoen

Zat gelijk als gegoten. Prima zaalschoen, fijn als je een niet zo smalle voorvoet hebt.

Volgende dag geleverd

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire