Good

Item delivery on time and good quality. Fully recommended. Regards

Keurig verzorgd

Betaalbare shop en goede service

Had besteld en de volgende dag geleverd, super blij mee. Ga hier vaker bestellen.

zeer snelle levering!

Als gevolg van de winkelsluiting en toch nieuwe tennisschoenen nodig hebben was Tennisdirect een geweldige oplossing. De artikel omschrijving was heel helder. De levering was binnen 24 uur, super! Retourzending en terugstorting van tegoed ging ook heel snel. Kortom een geweldige ervaring!

Goede prijzen, snelle leveringen

Ruime keuze aan artikelen met regelmatige aanbiedingen. Snelle levering en makkelijk en goed retourbeleid!

Snel en betrouwbaar

Makkelijk bestellen, snelle en betrouwbare levering.

vlug correct

vlugge correcte levering

Super snelle levering.. Gewoon top !!

Altijd prima

Goed assortiment, snelle en adequate levering

Snelle service van fijne broek!

Ook in deze tijd ligt de bestelling de volgende dag op de deurmat.

Gemakkelijk

Makkelijke shop een snelle verzending.

Mooi assortiment en goede service

Erg tevreden over mijn aankoop en een goede service. Mijn bestelling kwam binnen 1 dag binnen. Had later ook een factuur nodig en werd direct geregeld.

Snelle en correcte levering

Kwaliteit producten, snelle levering, afhandeling retour perfect

De site is super duidelijk, de artikelen zijn van goede kwaliteit en verzekerd van een snelle levering. Retourzendingen worden ook perfect afgehandeld.

Uitgebreid assortiment

Goed geslaagd. Veel keuze. Zeer snelle levering

Uitstekende service!!!!!

Ik heb de laatste maanden meerdere bestellingen gedaan waaronder 2x de verkeerde maat. Klantenservice staat je mega vriendelijk te woord en tot nu is alles super snel opgelost. Snelle bezorging en hele goede service. Daarnaast wordt je via de mail zeer goed op de hoogte gehouden van je bezorging of het omruilen van je product. Voortaan koop ik alle sportkleding voor mijn en zoon en mij bij jullie!! Complimenten!!

Mooie prijzen en snelle levering

De prijzen beter dan bij andere winkels. Levering super snel en retourneren ook zeer snel geld retour. Ik wist mijn maat niet exact dus 2 verschillende maten besteld. Gelukkig was een van de twee perfect.

Mooie trimschoenen besteld en de volgende dag al in huis. Supersnelle levering.

Op tijd geleverd voor een eerlijke prijs.

Fijne snelle levering. Producten geleverd naar waarheid.

Prima verwerking van bestelling.

Prima verwerking van bestelling.

Snelle levering en goed retourbeleid

Snel alles in huis, geen printer voor retourneringen maar een berichtje naar de klantenservice en het werd opgelost. Retourzending snel teruggestort op rekening. Top service!

Snelle en perfecte service!

Snelle bezorging en perfecte afhandeling van klacht! Super bedrijf!

Ik wil geen ander merk dan Falke sokken en kousen dragen,,!,,!

Er gaat niets boven sokken van Falke te dragen. Ik draag ze tijdens sport, en draag ze in mijn winterboots, en ook in mijn gympen.

Top! Klantvriendelijk en snelle levering.

Top! Klantvriendelijk en snelle levering.

Kijken-klicken-betalen en de volgende dag in huis

Super, makkelijk en snel

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire