Dienstverlening zoals aangekondigd.

Zoals de voorwaarden beloofden, een tijdige levering.

top ervaring

het gewenste artikel duidelijk en makkelijk te bestellen en snel thuisbezorgt.

Heel goed en goede kwaliteit

De maten en alles klopte en alles was gewoon echt perfect en het werd op tijd geleverd, dus ik vond het heel fijn om dingen bij jullie te kopen.

zeer goede hardloop schoenen

Zeer tevreden en lopen perfect echt een aanrader.

Supersnelle verzending! Mooie hardloopbroek.

Ik bestelde s' avonds, de volgende dag al in huis.

Groot assortiment producten tegen een aantrekkelijke prijs.

Veel keuze, altijd aanbiedingen en hele snelle levering!

Ik loop al enkele jaren met new balance waar ik supercontent van ben aangezien ik geen neutrale schoen heb besloot ik op goed geluk dezelfde te bestellen bij sportschop en wat een snelle levering en ze passennperfect top doe zo voort

Superservice

Schoenen besteld die heel snel werden geleverd. Toen het de verkeerde maat bleek en de andere maat niet geleverd kon worden meteen reactie en goede communicatie. Jammer dat het product er niet is, maar dat kan gebeuren. Volgende keer bestel ik hier weer!

Snelle levering, prima dus!

Goede webwinkel, snelle levering, duidelijke omschrijvingen

Goede afhandeling, snelle levering en perfecte schoenen voor het hardlopen.

makkelijk besteld en tijdig geleverd

Nieuwe compressie sokken besteld. Bestellen was makkelijk en de bestelling was snel binnen.

Bij vragen direct antwoord. Goede producten, mooie acties, snelle levering, erg tevreden.

Super snelle levering

Dag erna al bezorgd en goede prijs kwaliteit verhouding!

Goed en snel ennetjes

Super goede service en vaak de volgende dag al in huis

Als je iets wil dan wil je het snel en dan moet je gewoon bij Tennisdirect zijn! Mooi assortiment en Up to date met de grote merken. Gratis retour en eenvoudig en dat onderscheid Tennisdirect van andere aanbieders. Prijzen zijn oké en altijd de laagste prijsgarantie dus ook super! Vooral heel betrouwbaar en nooit gedoe en is heel fijn in het grote bos van aanbieders. Tip is de fysieke winkel in Den Bosch. Kundig en goede bespanservice klaar terwijl u wacht als je een afspraak maakt en een uitje voor elke tennis fan!

Mooie schoenen. Goede kwaliteit. Goede service. Snelle levering.

Perfect en snel geleverd

De levering was volledig zoals besteld, alles klopte perfect. Zeker een aanrader!

Duidelijke website en snelle goede levering

Zowel de prijs/kwaliteit verhouding als de snelle levering zijn top !! Succes met jullie online store

Ze leveren snel en houden hun aan hun afspraken. Top site!! Zeker weten aan te raden

Snel en correct !

Product was nergens te verkrijgen, hier wel en volgende dag geleverd.

Gewoon goed

Snelle correcte verzending.

Top artikelen, goede prijs en service, snelle levering!

Net super gave nieuwe witte Nike tennisschoenen gekocht met een bijpassend witte tennisrok, laat het voorjaar maar komen. Blij mee! goede service en snelle levering!

Ik ben erg content

groot assortiment, snelle levering, geen problemen met het retourneren .. goed contact

Super snelle levering!

Snelle levering, blij met de bestelling.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire