Super snelle en kundige levering

Snelle levering en producten goed verpakt

Goede serice

Bezorgen snel

Snelle levering, goede prijs!

Wij zijn heel tevreden. Snelle levering, niet duur, duidelijke site, goede service, top!

Super goed

Besteling gedaan , goede info qua bezorging En snel in huis

Uitstekende en deskundige services

Er wordt tijd voor je gemaakt om je op een goede, eerlijke en deskundige manier te helpen! Ik heb bijv een racket gekocht waarbij geadviseerd word (en mogelijk gemaakt) om eerst met een proefracket te tennisen, zodat de eventuele aankoop ook een juiste aankoop is en geen miskoop. Ook was geen enkele vraag teveel en werd daar de tijd en aandacht aangegeven. Wanneer het weer nodig is, kom ik zeker weer terug.

Ik had op do avond laat besteld en kreeg alles op vrijdag binnen, terwijl ik er vanuit ging dat ik mijn broek nog niet op de baan kon dragen op zaterdag :-)

Super snel geleverd!

Bij Tennisdirect heb ik mijn bestelling altijd de volgende dag in huis. En weet ik dat ik de scherpste prijs heb betaald. Super blij mee!!

Aantrekkelijke prijzen en goede klantenservice!

Ik had nieuwe tennisschoenen nodig en heb deze uiteindelijk bij TennisDirect besteld voor een hele aantrekkelijke prijs. Ik had er ook een zonneklep bij besteld. Bij levering van het pakket zat er een vlekje op de zonneklep. Na wat heen en weer gebel naar de klantenservice deden ze totaal niet moeilijk en waren ze heel klantvriendelijk. Ze stuurden gelijk een nieuw artikel. Ik zou TennisDirect zeker aanraden bij andere tennisliefhebbers. Een volgende keer ga ik zeker weer bij deze webshop bestellen.

Mijn ervaring in een woord: geweldig!

Levering was snel binnen en voldeed aan mijn verwachting.

Perfecte levering, mooie website

Fijne website met ook goede gratis retourlevering

Mijn pakket heb ik binnen 4 dagen ontvangen

Duidelijke website, snelle levering en goede service !

Snelle levering, keurig verpakt.

Tennisschoenen en een rokje besteld van Nike, met extra korting. De bevestiging kreeg ik direct per mail en het pakket werd 2 dagen later al afgeleverd, ondanks dat ik op zondag had besteld. Keurig op de aangegeven tijd! Super.

Prima, wat je verwacht.

Bestellen, betalen en geleverd krijgen.

Plezierige en uitstekende service

De bestelling was goed te volgen en kwam op tijd binnen. Het betrof een cadeautje voor onze kleinzoon. Wij hadden echter de maat verkeerd ingeschat. Geen probleem: we konden het pakket met bijgeleverde retouretiket terugsturen. En kregen twee dagen later al de juiste maat toegestuurd. Plezierige en uitstekende service!

Alles op voorraad en zeer snel in huis

Meerdere spullen nodig voor mijn dochter. In de avond rond 21:00 uur besteld en de volgende dag al om 11:00 uur in huis. Alles op voorraad en een zeer snelle levering dus. Wij zijn erg tevreden!

hele goeie schoenen

het zijn hele fijne voetbalschoenen de noppen zijn ook zeer goed en de schoenen zijn heel stevig

Het degene wat ik besteld had was te klein toen netjes gebeld voor retour. Netjes aan de telefoon geholpen. Vriendelijke jongemannen. En dat is fijn

Snelle en goede service!

HockeyDirect levert altijd snel. Ook retourneren gaat gemakkelijk. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en komt er een goede oplossing, zoals toen ik geen retourbon kon vinden. Ze hebben een groot assortiment en de prijzen zijn gunstig. Kortom, ik bestel hier altijd graag.

Super snel en netjes geleverd

Twee mooie pakken besteld! Goede kwaliteit! Snelle service! Netjes verpakt! Dank hiervoor!

Prijs kwaliteit verhouding super

Bij eerdere bestellingen bij andere webshops waren er altijd wel issues omtrent foute of te late levering of er ging veel mis bij retourneren. Bij voetbal direct is alles vlekkeloos verlopen zelfs de omruiling van een deel van de bestelling was geen probleem. Goede service en goede kwaliteit

2 x verkeerd besteld door mijzelf maar keurig afgehandeld

Ik heb voetbalschoenen voor mijn zoon besteld, 1 x met de verkeerde noppen. Ik heb contact gehad met de klantenservice en werd goed geadviseerd. De 2e keer had ik de verkeerde maat besteld. Er is goed gecommuniceerd over mijn retourneringen en de terugbetalingen zijn snel verwerkt.

Snelle levering en goede klantenservice

Ondanks de drukte geen vertragingen met het verzenden! Ook had ik per ongeluk de verkeerde maat besteld, heel makkelijk één kort telefoontje plegen en het was direct geregeld!

Mijn online experience was uitmuntend

Het is makkelijk te navigeren, en makkelijk te vinden. De ervaring met het shoppen was heel soepel en kon alles met gemak navigeren. Mijn bestelling kwam ook snel en het was makkelijk om het te traceren en op te wachten. Super snelle service en ik kon het niet beter ervaren

Ondanks dat het nu erg druk is met pakketjes bestellen en verwerken heb ik snel mijn bestelling binnen. Het bestellen is ook nog erg gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld niet per se een account te hebben. Door de snelle service kan ik snel van mijn bestelling gebruik maken

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire