Goede service en vriendelijke personeel.

Goede snelle service

Goede snelle service. Ook het omruilen voor andere maat ging heel vlotjes. Ik ben tevreden

Snelle levering en goede klantenservice!

Paar keer wat besteld en retour gestuurd. Maar snel geregeld.

Geweldig!

Ik bestelde een trainingspak 1 dag voor de verjaardag van mijn vriend. De volgende dag wad het voor 12:00 uur bezorgd. Het trainingspak is perfect! De levering was echt top!

Super tevreden top schoenen top service

Snelle verzending top product

Ik heb een goede ervaring met tennis direct

De site is soms niet heel overzichtelijk op mobiele telefoon maar de service is wel optimaal

Top service , bereikbaar

Schoen ging na 3 maanden kapot, zonder zeuren geruild voor nieuw paar onder de garantie

Goedkope producten en snelle levering

Ik heb de nike mercurial schoenen gekocht. Deze waren afgeprijsd en op de nike site nog duurder. De levering was snel en de fit is perfect

Toen ik mijn pakketje Bestelde kreeg ik meteen een mail waarin alles duidelijk was! Ik kreeg een paar dagen later het pakketje zoals aangegeven was deze website Is zeer aan te raden!

Super uitstekend!!!!

Goede service en snelle levering erg klantvriendelijk omruilen geen probleem. In het kort perfect. Echt een aanrader

Slechte retour service

Schoenen waren een maat te klein, maar om ze te retourneren moet je apart een nieuw formulier aanvragen en uitprinten, en exact dezelfde verpakking terugsturen. Omslachtig en niet klantvriendelijk. Doos had ik al weggedaan, nu zit ik opgezadeld met een paar te kleine schoenen. Zou andere sites aanraden.

Eerste bestelling , toplevering

Mooie, betaalbare collectie basketbal schoenen

Veel mooie schoenen, goede prijs. Op andere sites vaak kleine collectie basketbal schoenen en niet de juiste maat /niet mooi. Hier 2 paar besteld, beiden mooi. Uiteindelijk gekozen voor degenen die het lekkerst zaten.

Na bestelling zijn de schoen snel en netjes geleverd.

Snelle levering en producten van goede kwaliteit voor een goede prijs. Tevreden!

Supersnel uit kunnen zoeken en opgestuurd.

De site was duidelijk en ik kon snel mijn keuze maken. De levering was erg snel.

geen

Pakketje is niet aangekomen en kan niet meer achterhalen waar het eventueel achter gelaten is in mijn mails

Mijn ervaring is prettig

Mijn ervaring is prettig, omdat ik erg tevreden ben over de goederen en diensten die tennisdirect verleent. Ze verkopen goederen van goede kwaliteit waar ik meestal erg tevreden mee ben. Ook verlenen zij diensten, zoals bezorgen waar ik meestal ook erg tevreden over ben. Ze komen hun afspraken meestal na wat betreft bezorgen en zo niet dan communiceren zij hier duidelijk over wat erg prettig is.

Schoenen besteld zonder problemen

Ik heb schoenen besteld. Ze waren op tijd aangekomen, de maat was goed, dus alles ok.

Snel geleverd en geen probleem om te retourneren

Ik heb bij hardloopshop een jack besteld dat snel werd geleverd, maar dat bij aankomst toch niet aan mijn verwachtingen voldeed. Retourneren was een fluitje van een cent en ik kreeg mijn geld snel terug. Prima service.

Geweldig en snel geleverd!

Mooie aanbieding, snel geleverd en een mooi product, heel tevreden dus!

Topservice!

snelle levering voor een goede prijs

het bestelde product was erg aantrekkelijk geprijsd. De bestelling is, ondanks corona en eindejaarsdrukte, binnen 2 dagen geleverd. Top.

Werkt helemaal top!

Het product geeft goed licht = ik ben goed zichtbaar in het donker. Daarbij zit het lekker en is het goed verstelbaar zonder dat het klittenband langs mijn mouw gaat, waardoor er pluisjes ontstaan. (Of erger: in de zomer over mijn huid.)

Snel en goede kwaliteit!

Snel en eenvoudige kunnen bestellen. De levering kwam exact op tijd en de kwaliteit was goed!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire