super!!!

vorige week voor het eerst bij jullie besteld, ongeveer rond 19.30 en de volgende dag al in huis....toppie!!!!

Klasse

Zo snel ontvangen, een dag later en het materiaal ook helemaal ok en dat voor een schappelijke prijs

Wat een snelheid!

In een dag tijd waren mijn bestellingen geleverd. Wat een snelheid en wat een service!

Ruime keus, goede service.

Alles wat een hardloper nodig zou kunnen hebben, supersnel geleverd.

Ondanks de drukke kerst en COVID periode waren mijn cadeautjes dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag al binnen.

Ruime keus, snelle levering

Zocht en vond ruime keus in sportsokken, die zoals beloofd snel geleverd werden. Tevreden dus

Eindelijk eens sportschoenen voor dames in een grotere maat. Snelle levering

Eindelijk eens sportschoenen in een grotere maat. Helaas toch net de verkeerde maat besteld. Schoenen snel geleverd en retour ook snel verwerkt. Prima winkel.

Ondanks de drukte bij de pakketbezorging als gevolg van Corona, was de bestelling er binnen 24 uur

Topwinkel!!!!!

Sportschoenen zijn belangrijk, je wilt maatwerk. Nu liet ik ze meerdere keren in een winkel aanmeten, maar beter toch om er een half uur op te lopen. Dat kan wel als je online bestelt maar voelt niet makkelijk in de winkel. Bovendien is Sportshop een servicewinkel met advies. Voor mijn bredere voeten en lengte/gewicht, kon ik heel goed een herenschoen passen. Dus nu weer fantastische Mizuno's. Enorm vriendelijke service. En met goed advies. Ik ben blij met deze pro's!

Snelle levering ondanks drukke tijden. Producten wel iets duurder dan op andere sites.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

eerlijk

geen verzendingskost, en ook geen retourkost. Dit helpt je over de drempel als je twijfelt over de maat. Super!

Goed spul

Snel geleverd.

What you see is what you get! Snel geleverd. Mooie kwaliteit. Beetje hoog aan de prijs. Ik heb een mooi cadeau voor mijn dochter hier gescoord. Thnx!

Snelle correcte levering

Telkens snel geleverd Indien niet voorradig wordt dit gemeld

goede ervaring en snelle leveringe

zeer goede ervaringen ennsnelle leveringen

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering

Prima service, snelle levering, mooie producten

Prima service, snelle levering, mooie producten

Lekker snel

Ik dacht nog ff voor 22 december een trainingspak te bestellen met naam erop. Ik dacht dat zal niet meer lukken want het was nog maar een paar dagen voor 22 december. Het is gelukt!!!!

Super snelle levering.

De service is ongekend goed

Verkeerde kleur besteld, snel gebeld. Medewerkerster heeft toen nog de juiste kleur in het pakket gestopt. (Rest lag nog bij de bedrukking, dus er kon nog gewisseld worden). Top service

Was een soort knie beschermer niet aanwezig meer. Kreeg een email met excuses en mocht andere uitzoeken en deden ze deze erbij. Dag later ook al in huis. Top geregeld.

Snelle levering en goede kwaliteit/service.

Enorm aanbod mooie schoenen, vlotte levering

Hier een bericht van een niet handbal maar hockey koper. Echt nergens zag ik zo’n groot aanbod indoor sportschoenen. Ik was voor mijn dochter op zoek naar zaalhockeyschoenen. Weinig keuze waar ik ook zocht totdat ik bij jullie uitkwam. Besteld, daarna vlotte levering en natuurlijk mooie schoenen (Asics). Top!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire