Enorm aanbod mooie schoenen, vlotte levering

Hier een bericht van een niet handbal maar hockey koper. Echt nergens zag ik zo’n groot aanbod indoor sportschoenen. Ik was voor mijn dochter op zoek naar zaalhockeyschoenen. Weinig keuze waar ik ook zocht totdat ik bij jullie uitkwam. Besteld, daarna vlotte levering en natuurlijk mooie schoenen (Asics). Top!

Pakje teruggestuurd wegens te klein andere maat gevraagd maar nog niets ontvangen

Het waren knielappen maat medium deze hebben wij teruggestuurd en telefonisch ging het in orde komen. Dus wij wachten op grotere maat Large Dank om dit na te kijken aub Willems Luc

Heel erg blij met mijn aankoop. Het ziet er heel netjes uit en is snel aangekomen. Top!

Super Site

Mijn bestelling werd binnen 24 uur geleverd. Zeer tevreden over de bestelde spullen.

Geweldig! TOP!!!

Snelle levering!

Duidelijke omschrijving op de website. Makkelijke bestelling. Vliegensvlugge levering van het juiste product.

Scherpe prijzen, heldere info en snelle bezorging

Voor het eerst hardloopschoenen online gekocht vanwege de lockdown. Maar de retourvoorwaarden staan helder uitgelegd, dus alle vertrouwen in. Heel snel bezorgd, fijne schoenen - vervolg op mijn vorige Mizuno's - ook de prijs was heel goed. Dus goede ervaring!

perfect, snelle service

perfect, snelle service

Uitstekend en snel

Uitstekend en snel

Uitstekende en snelle levering

Voor herhaling vatbaar

prima webshop, maar ongevraagde mail achteraf

+Juiste prijs, juiste schoen op voorraad, snel geleverd. -Net als bijna alle andere webwinkels, ongevraagde mail na de bestelling.

Ik heb de handbal nog niet binnen

Dus kan überhaupt geen reactie geven..

2 led harnassen besteld waar bij 1 harnas het stiksel van het accuzakje niet geheel aansloot. Accu kon er gemakkelijk uitvallen. Dit gemeld en binnen 2 dagen een nieuw harnas gekregen. Top gedaan!

Veel reclames, maar nooit (echt nooit) iets waar ik iets aan heb (niet passende maten). Verder geen problemen gehad met bestellingen. Dat was ok.

Zeer goede service

We hadden een voetbaltenue besteld, door een foutje stond er een verkeerde naam op gedrukt. Mailtje gestuurd, ik had binnen het uur eenvriendelijke antwoord. We hebben het tenue terug gestuurd, binnen de 2 weken zat er een nieuw tenue in de bus, juiste naam en zoals gevraagd zelfs een maatje groter. Topservice dus.

Uitstekende service snelle levering !

Zeer tevreden uitstekende service snelle levering !

Snelle service, maat was niet goed binnen 3 dagen weer de nieuwe bestelling in huis....top.

Snel en goedkoop

Alles wat ik bestel is concurrerend in prijs, snel in huis en eventueel makkelijk te retourneren. Zeer tevreden dus.

Snel geleverd met een goede prijs.

Op zoek naar een specifieke joggingbroek van Asics vond ik bij Tennisdirect soortgelijke broek voor een heel erg gunstige prijs. Bestellen en betalen ging makkelijk en de volgende dag had ik de broek al in huis.

Volledig zoals door jullie beloofd. Snel en efficiënt. Top

Ik blijf het top vinden als je s'avonds besteld en de dag erna wordt het geleverd! Echt leuk!

Nog steeds pakket niet ontvangen !!!

Heel slechte ervaring - geen communicatie, artikels waren onmiddellijk leverbaar. Werden besteld op 29/11 en vandaag 9/12 nog niets ontvangen, ook geen communicatie m.b.t. verzending.

Zoals altijd, gewoon goed!!

Nog niet/nooit hoeven te wachten op een artikel.

Hell goed

Zeer snelle levering

Ze lopen lekker

Ik heb gelijk weer een top tijd neergezet met m’n nieuwe hardloopschoenen

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire