Hell goed

Zeer snelle levering

Ze lopen lekker

Ik heb gelijk weer een top tijd neergezet met m’n nieuwe hardloopschoenen

Goede producten snel geleverd

Handbalshop heeft kwalitatief goede producten, snel geleverd en met een goede service.

Altijd correct, bestellingen zeer op tijd, terugsturen geen probleem! Gewoon toppie bij tennisdirect

Prima site en winkel (Zoetermeer)

Zowel de site als winkel vind ik prima. Service is heel goed, zeker met de huidige bedrijfsleidster. Wat beter kan is de eigen winkel als afleveradres mogelijk maken. De winkel geeft een laagste prijsgarantie en dat is in de praktijk ook zo. Wat prettig zou zijn, is als niet alle prijzen in eerste instantie hoger liggen dan de bekende concurrentie. Dan moet je eerst op zoek naar de laagste prijs en dan weer vragen of ze die prijs matchen. Ook voor adviezen kun je hier prima terecht.

Afspraken worden niet nagekomen

Ik bestelde oa loopschoenen, maar bleek fout in stock: niet meer beschikbaar. Rest bestelling na 10 dagen nog niet aangekomen.

super

super tevreden aanrader

Keurig op afgesproken tijd het juiste artikel bezorgd!

Na plaatsen order, vlotte afwikkeling!

Hesje was na één keer gebruik stuk.

Hesje was na één keer gebruik stuk.

Ik vind het belachelijk dat ik servicekosten moet betalen en de verzendkosten zijn ook te hoog! Sorry maar zo moet ik 6 euro extra kosten betalen aan een product. Helaas maar dat is te duur! Verder ben ik tevreden maar om 6euro elke keer extra te betalen word me te duur.

Super goede service

Paar keer iets besteld, heel snel geleverd! Ook retourneren gaat super makkelijk en gratis!

top

Van begin toto eind: alles goed en duidelijk.

Sokken zitten goed, slijten erg snel

Sokken zitten erg fijn. Alleen na de eerste 30km vertonen ze al slijtage bij de hiel. Daarom zou ik deze niet aanbevelen.

Netjes geleverd!

Tevreden over de levering. Hij duurde iets langer dan verwacht, maar dat lag aan de drukke tijd van de post.

Opnieuw goede service

Zeker voor herhaling vatbaar

Snel, compleet en voordelig!

Mijn bestelling kwam zoals de website belooft keurig op de volgende werkdag binnen! De bestelling was compleet, voordelig en alles paste precies! Enige minpuntje is dat van de 5 bestelde artikelen er 3 al eerder gepast -en daardoor provisorisch ingepakt- waren. Eén item was was heel erg verkreukeld! Dit alles weerhoudt me er echter zeker niet van om een volgende aankoop weer bij Tennisdirect te doen, want de site is prettig en het aanbod zeer groot!

Goed leuke trui

Mijn ervaring is goed

Super snel geleverd, goede service, site overzichtelijk!!!!!

Tevreden

Tevreden over snelle levering, artikel en juiste productbeschrijving.

goed en snel

goed en snel

Top, snel en vaak leuke acties

Precies zoals het zou moeten, "direct"

top!

Ook in deze drukke periode werd er zeer snel geleverd! Mijn aankoop was ook alleen maar bij Tennisdirect te verkrijgen! Ben er blij mee!

Op tijd geleverd voor Sinterklaas!

Was goed en snel

Was goed en snel binnen

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire