top!

Ook in deze drukke periode werd er zeer snel geleverd! Mijn aankoop was ook alleen maar bij Tennisdirect te verkrijgen! Ben er blij mee!

Op tijd geleverd voor Sinterklaas!

Was goed en snel

Was goed en snel binnen

Gewoon doen wat er van een webshop verwacht wordt tegen een goede prijs

Snelle levering tegen een goede prijs, ook gemakkelijk telefonisch contact kunnen leggen.

Heerlijke schoenen

Super mooie schoenen

correct en snel geleverd.

Zeer tevreden!

Gemakkelijke site voor te bestellen en snel geleverd, zoals te voren was meegedeeld.

Goede service en vrij snel in huis

Professioneel

We hadden te kleine maat besteld en ze hebben netjes grotere maat geregeld. Ook erg aardige en behulpzaam personeel aan de telefoon.

vlugge en correcte service en levering

in deze coronatijden toch hun belofte kunnen houden om binnen de drie dagen te leveren Super

Uitstekende site en aanbod!

Ben in diverse winkels geweest om mijn eerste hardloopschoenen aan te schaffen, waarbij het advies steeds tegenviel. Heb daarna zelf wat research gedaan en kwam op deze site terecht waar ik al snel mijn keus kon maken. Naast de goede prijs en zeer snelle levering, ben ik natuurlijk ook heel blij met mijn eerste nieuwe hardloopschoenen!

Duidelijke website en snelle levering

Snelle en betrouwbare levering van uitstekende producten

Gemakkelijk toegankelijke website met veel keus, levering binnen een dag en twee prima producten

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen en elke extra vraag ofprobleem direct opgelost

Top bedrijf!

Goede producten en levering was snel

Alle producten zijn zoals omschreven in op de website. Levering was snel en zat goed verpakt in een nette doos. Contact over ruilen van producten (maat was te groot) was ook erg goed, vriendelijk en behulpzaam aan te telefoon, opzoek naar een goede oplossing. Blij met alle producten en de service!

Helemaal prima

Snel binnen! Alles goed!

Goed Schoenen. Snelle Bezorging. Fijne Webshop.

Schoenen zijn comfertabel en kleur is goed. Heel gellukig.

Sportshop top kwaliteit

Over sportshop: service en levering perfect. Schoenen: voldoen aan mijn verwachtingen

Snelle verzending

De running laces van Nathan waren snel gevonden in de webshop en product is snel verzonden. Zeer tevreden.

Snel

Goed en snel

Snelle levering, goede producten

Snel geleverd, goed assortiment en retour gestuurde artikelen snel gecrediteerd.

Altijd goed

Netjes op tijd leveren en geen problemen met retouren.

S’avond besteld, de volgende dag al in huis, zelfs in de drukke Sinterklaas tijd.

Super snelle service

Super snelle levering

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire