Mooie trui

Mooie korfbal trui gekocht en goede kwaliteit. Valt wel erg klein uit en word ook iets kleiner na het wassen. Neem dus een ruime maat bij aankoop

Prima deal gedaan

Goede verzending Prima info

Supersnelle levering, hele goede service!

Altijd een goede service en snelle levering!

Goed geregeld

4tje (voetbal) online besteld en betaald en de bal lag al na een klein uurtje klaar om opgehaald te worden in Warmond. Opgeblazen en al!

Nog even gebeld voor de juiste maat, vriendelijk en goed geholpen

Dikke prima!

Dat zeg ik: dikke prima!

Heel tevreden van jullie. Gisteren besteld en vandaag zoals beloofd al in huis. Was het maar overal zo. Bedankt

Bestelling vertraagd bij TennisDirect zelf

Woensdag bestelling geplaatst. Vrijdag nog steeds niet verwerkt, laat staan verzonden. Zet dan niet op de site: voor 22.00 besteld, morgen in huis. Als ik van tevoren weet dat het langer gaat duren, houd ik er rekening mee. Harm

De site is heel duidelijk. Je kunt goed zoeken op merken, categorieën, maten en kleur. Betaling en bevestiging gingen eenvoudig en snel. Product kwam op tijd binnen. Keurig verpakt. Product precies als omschreven.

product levering supersnel

stel hoka schoenen besteld smiddags en de volgende morgen rong 9.00 al geleverd ...supersnel top

Mijn ervaring met de shop is oke. Mooi kwaliteit schoen, en het pakket was er snel. Ga zo door!

Mooie website, goede en snelle levering, goede service bij retouren.

precies zoals ik de bovenste zin heb neer gezet!

Alles aan deze website is top!

Ik heb al meerdere keren dingen besteld van Handbalshop.nl en ik ervaar het elke keer weer als zeer goed. De bestellingen worden snel bezorgd en zijn altijd goed, bovendien is terug sturen onwijs makkelijk en wordt alles snel geregeld. Het assortiment is breed en gevarieerd.

Maten zijn juist, snel verzonden en bezorgd

Super service!

Duidelijke website met alle kloppende informatie. Snelle service en een groot assortiment. Al vaker hier besteld en ergg tevreden.

Zeer goede klantenservice

Zeer vriendelijke klantendienst en heel snel geholpen geweest! Bestelling mooi op tijd ontvangen.

Alles wat je nodig hebt op sport gebied

Veel aanbod en snelle levering

Geweldige schoenen en comfortabel lekker licht! Bedankt voor deze mooie schoenen ! Groetjes Apie Allali

Snelle levering en prima website

Website is goed alles te vinden Veel maten op voorraad en snelle levering Prima service

Top tennisschoenen

De tennisschoenen zitten super, heel blij mee.

Hele snelle levering

Website is overzichtelijk en het is gemakkelijk om producten te bestellen. Ook is er een zeer snelle levering en daar houd uk wel van.

Mijn bestelling kwam erg snel, ondanks de blackfriday drukte. Het product was een maat te groot, gebeld of het geruild kon worden naar een maat kleiner en dat werd binnen enkele minuten geregeld. Top service!

Super vlotte levering, heel goede schoenen!

Super vlotte levering, heel goede schoenen! Ik zou deze webshop ten zeerste aanbevelen.

Slechte service

Adidas Hockeystick gekocht twv 300 euro. Verf bladderd meteen af en zitten deuken in na 5 ballen er mee te slaan daarna meteen mijn oude stick gaan gebruiken. Contact gezocht via de mail en telefonisch. Ze vertelde me dat dit normaal is dat er stukjes in het rond vliegen en dat er gebruikssporen zijn. Zeer slecht en ontevreden over de service en kwaliteit!

Alles op tijd geleverd En past uitstekend

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire