Snelle en goede service.

Prima, ook goede communicatie.

top

groot aanbod, hele snelle levering, helemaal zoals aangekondigd

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Snelle levering, supermooie black-Friday aanbieding

Mooie prijs-kwaliteit-combi, fijne aanbieding en snelle levering!

Sportsokken gekocht

Goede prijs, op tijd afgeleverd, kortom dik tevreden!

Snelle afhandeling

Duidelijke site en snelle levering.

Ondanks de drukte een snelle levering

Top!!

Had per ongeluk verkeerde trui besteld! Retourneren erg simpel en snel geregeld! Levering van de spullen uitstekend

Goede en supersnelle levering!

Supersnelle levering van het nieuwste model Acics loopschoenen. Mooi aan de prijs

Mooi vlot met leveren correct

De moeite waard voor een volgende keer en een kwaliteit product wat qua prijs goed meekomt

Prima.

Snelle service!

Snele levering (binnen 1 dag). Vrouwen jacks zijn mij altijd te kort. Dit mannen jack maat S zit perfect!

Ik beveel hardloopshop iedereen aan!

Een mooie aanbieding gevonden op hardloopshop.nl, maar ik had net een halve maat te klein besteld. Aan de telefoon en de service om de schoenen op te ruilen was netjes en snel. Binnen drie dagen de nieuwe schoenen in de juiste maat binnen. Ik bestel vanaf nu al mijn hardloop spullen bij hardloopshop.nl!

Had door mijn eigen schuld het verkeerde besteld, naar alles wat ik had besteld was goed en op tijd. Dus prima

Duidelijk, gemakkelijk en snel.

Alles verliep heel vlotjes tot aan de levering aan toe. Geen enkele opmerking.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en niet duur

Geen antwoord op mijn email

Ik wil een artikel retourneren, maar krijg geen retourformulier

Top!!

Snelle levering,goed verpakt

Betrouwbaar

Ik heb diverse spullen gekocht via tennisdirect. Een fijn bedrijf die veel voorradig heeft en snel kan leveren. Heerlijk op de site rond te neuzen wat ze allemaal hebben.

Besteld en keurig snel geleverd!

Alles gaat soepel, goeie site en het past gelukkig dus verder geen ervaringen van retouren.

Snelle en goede service

Uit het ruime assortiment wordt er goed en snel geleverd

Voor handbal spullen hoef ik niet meer te zoeken

Als ik tegenwoordig op zoek ben naar handbal spullen hoef ik tegenwoordig niet meer te zoeken. Ik ga simpelweg naar jullie website en het is er gewoon. 9 van de 10 keer hoef ik niks te retouneren en als dat wel het geval is gaat het moeiteloos. Wat ik wel kan aanbevelen is om meer tenues van buitenlanse clubs en nationale teams (Noorwegen!!) aan het assortiment toe te voegen. Maar daar zijn jullie zo te zien al aardig mee bezig :)

Goed product

Goed product Levering duurde wat lang

Ik kreeg mijn pakketje keurig op tijd en netjes.

Mijn pakketje was keurig op de aangegevenen tijd aangekomen. Alles zat er in en ik kon ook keurig via de mail m’n pakketje volgen.

Alles heel soepel verlopen

Bestellen via site ging makkelijk. Levering prima

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire