Zet tot nadenken

Ik ga op maandag: - een nieuw racket - nieuwe schoenen - nieuw trainingspak - nieuw petje kopen en zie de volgende dagen allerlei kortingen en extra’s voorbijkomen ihkv Black Friday. Ik kreeg bij de aankoop alleen mijn spanning van het racket kado. Niets mocht de verkoopster verder schenken voor een goede klant van meer dan €400,- Als ik dat geweten had ??????? Groetjes en verder ben ik blij met mijn nieuwe spullen. Jan

Snelle en klantgerichte service

Ik had twee ballen besteld. Snel in huis. 1 bal was prima en de 2e was lek bij het ventiel bleek bij het oppompen. Mailtje gestuurd, bal terug, snel beoordeeld en nieuwe bal na paar dagen weer in huis. Topservice !

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Wat het aantal sterren al aangeeft...uitstekend!

Snelle en nette afhandeling van mijn bestelling!

Goede ervaring niet geleverd

Ik heb vorige week een trainingspak besteld is nog altijd niet toegekomen

Mooi duurzaam produkt, fijne service en goede bezorging!!

Goed!!

Waardeloos

Ondanks herhaalde toezegging van levering op tijd, blijkt van alles mis met print en zelfs bestelde kleur van een hockeytrui. Nu in de stress met een Sinterklaas viering met kleinkinderen waar wij een meisje teleur moeten stellen. Waardeloos

Super snel

Binnen 1 dag geleverd. Ondanks de drukke tijden.

Terug jouw pakketje sturen is niet makkelijk

Schoenen waren te klein voor mijn dochter. Ik wilde ze terug naar de winkel sturen maar het lukt niet. Ik moet de stiker met de return informatie zelf printen! Ik heb geen printer thuis en mijn man werkt ook thuis tijdens Corona. Alle grote webwinkels hebben return stiker geprinten en binnen de pakketje gestuurd. Mijn dochter zit op handbal maar ik zal de andere winkel kiezen volgende keer.

Prima schoenen, en nu met korting gekocht!

Mijn zoon had deze schoenen eerder ook al, maar inmiddels zijn z'n voeten gegroeid en dus nu 1,5 maat groter kunnen kopen. Prima prijs nu!

Bestelling voldeed aan mijn verwachtingen

prima service

prima service nadat mijn tennisschoenen stuk waren gegaan

Uitermate fijne webshop met breed assortiment tegen zeer goede prijs

Deze webshop heeft het allemaal: - breed assortiment - goede prijs - snelle bezorging - kosteloos retourneren - goede service Ik koop bij geen ander hierdoor.

retourservice top

bestelling ging vlot en bij het terugsturen van 1 artikel (maat was iets te klein gekozen) is het heel vlot en gratis met retourlabel gelukt.

Top tas snelle levering

Top tas snelle levering en goede kwaliteit

Paket is de dag na bestelling aangekomen , netjes verpakt en alles oké

Gemakkelijk bestellen op een overzichtelijke site.

De bestelling was snel afgerond, direct een bevestiging en binnen een paar dagen werd het pakket bezorgd. Prima!!

Precies zoals beloofd

Zeer vlot afgehandeld, prima ervaring

Goede en snelle service!

Wij hebben als tennisschool al regelmatig een bestelling geplaatst en of we alles nemen of iets terugsturen, de betaling gaat altijd goed en de service is met een lach.

Super Service !!!

Levering was snel en netjes. De korting heb ik later mogen ontvangen wat zeer netjes is vanuit voetbaldirect aangezien de korting later in een mail voorbij. Toch nog de korting op gehad. Bedankt en de kids lopen er weer mooi en sportief bij. Mvg Johan

betrouwbaar en snelle levering

hardloopschoenen besteld 's avonds en de volgende dag al in huis.

Heel erg tevreden

Bestelling was er snel en keurig verpakt

Voldoende keus en snelle levering

Super.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire