betrouwbaar en snelle levering

hardloopschoenen besteld 's avonds en de volgende dag al in huis.

Heel erg tevreden

Bestelling was er snel en keurig verpakt

Voldoende keus en snelle levering

Super.

Top !

Makkelijk te bestellen en volgende dag al in huis, zelf in deze drukke tijd.

Mooie site, goede prijzen en snelle levering

Mooie site, goede prijzen en snelle levering

Snelle service.

Goeie spullen

Snel besteld, en binnen een dag in huis. Geweldig!!

Snelle verzending. Binnen 24 had ik mijn gel nimbus 22 binnen. Ik loop al jaren op Asics vanwege de demping en pasvorm.

5 sterren!

Duidelijke website, goed overzicht, mooie prijzen, snel ontvangst. Ik koop ieder jaar dezelfde hardloopschoenen en nu met 80 euro korting!

Snelle levering. Bedankt!

Asics Nimbus 22

Makkelijk ruilen/retourneren

Zelf had ik meer verwacht van de kennis van Hardloopshop, ik heb enkele adviesvragen gesteld over hardloop[schoenen voor steunzolen en extra demping. Daarbij kreeg ik wel goede schoenen voorgeschoteld, maar toen ik vragen stelde over de pasvorm etc. wisten ze dat niet te beantwoorden. Uiteindelijk heb ik de mannen- en vrouwen variant van de schoen beide in 3 verschillende maten gekocht en thuis gepast. Vervolgens de onjuiste terug gestuurd. Ging prima! Snelle afhandeling vervolgens. Wat ik zelf enorm jammer vond was dat bij het retourneren mijn afschrijving van de VISA niet direct werd geannuleerd/gestopt. Vervolgens werd dus op het eind van de maand een dikke €800 euro afgeschreven. Bij de volgende maand wordt het verschil van de retour weer bijgeschreven op mijn visa. Ik vind dit erg omslachtig en zorgt ervoor dat mijn liquiditeit scheef loopt. Dit zou echt beter kunnen, zoals bij andere VISA betalingen kunnen ze direct bij retour de actuele boeking op de VISA annuleren.

Heel goede service !!!

Prijs-kwaliteit prima en een heel vlotte service en bediening. Vandaag besteld is morgen in huis.

Goede schoenen en top service!

Schoenen bevallen uitstekend en de service over de mail was zeer vlot en behulpzaam. Aanrader!

Top Service

Dinsdag besteld, woensdag geleverd

Goede informatie telefonisch, vlotte afhandeling van de levering

Prima service. Misschien 1 kleine suggestie. De link voor deze feedback is geen hyperlink - ik moest hem zelf copy/paste

Op zondag al verzonden

Ik heb op zondag besteld en de schoenen zijn op zondag al meteen verstuurd! Erg tevreden over de snelle servcie!

Oké

Ik vond het erg snel bezorgt alleen had geen mailtje gekregen als bewijs dat ik het had besteld.

Zeer snelle levering > TOP!

TOP levering sneller kan het haast niet!

Goed, niets speciaals

Goed.

Goed product

Enige tijd geleden kocht ik hier hardloopschoenen. Prima en deugdelijk materiaal. Daar is niets over te zeggen; kwaliteit om in te bewegen en degelijk materiaal. Wat ik niet begrijp is dat ik later ook naar een sportshirt heb gekeken en dit in mijn winkelwagen plaatste, waarna mij om een review werd gevraagd, zonder dat ik dit heb gekocht.

super service, goede prijs

super service, goede prijs, snelle levering

Goede prijs

Zoals het hoort

Meerdere artikelen tegen een top prijs besteld en allemaal de volgende dag in huis. zelfs met Black Friday volgende keer zeker weer

Uitzoeken bestellen en de volgende dag in huis super

Makkelijke shop snelle levering zeer tevreden

Eerste keer bestellen, alles perfect verlopen

Eerste keer dat ik een bestelling deed bij Hardloopschop.nl. Wel al meerdere malen iets aangekocht bij Handbalshop.nl. Vind het wel jammer dat je niet kan winkelen in beide winkels met hetzelfde winkelmandje.

Duidelijk website. Snelle levering. En het bestelde shirt is heel mooi.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire